Bloc de receptes i cuina

Home Sobre mi

Sobre mi

avatar_gran

Afortunada mare dels 3 nens més guapos de tot el món, casada amb un fanàtic d’Apple (que és la persona més treballadora que conec), apassionada de la comunicació, formada en psicologia i ex-funcionària. Actualment  empresària del sector de la informàtica, mobile i comunicació a Bloks Telemàtics S.L. on sóc la responsable de comunicació. Aquesta podria ser una síntesi sobre mi i el que m’envolta. 😉

Cuinetes va néixer l’agost de 2008 amb l’objectiu de compartir receptes i experiències gastronòmiques. Passats aquests anys puc dir que m’ha aportat grans experiències (algunes memorables) i bons amics!

El bloc ha anat evolucionant adaptant-nos a les tendències que el temps ens ha portat, per exemple incorporant les cròniques d’esdeveniments gastronòmics degut a la tendència creixent en els últims temps de convidar blocaires a actes i empreses del sector.

Mai escric sobre el que no m’agrada, ni menteixo (si no m’ha agradat no faig crònica). No m’apassionen els concursos amb votació popular i valoro els concursos amb jurat.

M’encanta rebre comentaris de seguidors que s’han pres la molèstia de llegir un post sencer i donar-me’n la seva opinió. 🙂

Què hi trobareu a Cuinetes?

Sobretot, sobretot, hi trobareu receptes de cuina que hem fet a casa i ens han encantat!

Però també hi trobareu passió per la gastronomia que experimentem a través de la cuina, de visitar llocs amb encant (restaurants, botigues, ciutats…), recomanació de llibres gastronòmics i espectacles.

Som pares de família nombrosa i us explicarem com impliquem la canalla a la cuina a través de receptes i activitats que podeu fer amb ells. Ho trobareu a la secció els Petits Mindundis.

I com que un blog té un component molt personal també hi trobareu trossets de vida d’una família nombrosa terrassenca!

Benvinguts a casa i gràcies per la visita!

Nuni

Logo_nou_Cuinetes_IG

cuinetes_avatar


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN