Aquesta recepta és ideal perquè els nens mengin peix d’una manera diferent, més atractiva. Qui es pot resistir a unes bones mini hamburgueses de salmó?
Read MoreUna deliciosa recepta de pasta picant amb marisc que ens ajudarà a combatre la calor
Read MoreEl secret està en la triple tècnica de cocció. En primer lloc, el macerem en salmorra que hidrata la carn. En segon una cocció suau i uniforme al forn. I en tercer i últim lloc, el rostit final a alta temperatura que li dóna el punt cruixent.
Read MoreEl Catxoflino: Un platillo “mar i muntanya” tradicional de l’Empordanet, nascut de la cuina d’aprofitament
Read MoreUn gratinat alpí fet a la catalana. Recepta per la revista Cuina que vem cuinar a casa amb l’amic Pep Nogué.
Read MoreA les portes de Nadal hem de començar a pensar en receptes festives i la que us porto avui, a part de ser un …
Read MoreQuan acaba l’any tots tenim el costum de mirar enrere i valorar-lo. La veritat és que el 2016 ha estat un bon any per …
Read MoreM’agrada la cuina hindú però no l’havia practicat mai a casa, per por a la dificultat de exacutar-la. Però després de fer un taller …
Read MoreSi aquest any s’ha parlat especialment d’un plat italià aquest ha estat els espaguetis la carbonara. Fa uns mesos Barilla va fer un vídeo explicant …
Read MoreEstic força enganxada al nou Cuines de TV3. El format fresc i amè que li han donat m’agrada molt, especialment per la manera d’explicar …
Read MoreHe estat esperant aquest Rebost Gourmet amb candeletes!! Estava planificat per Nadal ja que el llamàntol, l’ingredient del RG d’enguany, és un marisc que …
Read MoreArrenquem un nou Rebost Gourmet de nou amb un producte del nostre territori que mica en mica s’està recuperant: el pèsol negre del Berguedà, de …
Read MoreHi ha receptes clàssiques d’aquelles que mai fallen. Aquesta n’és una. I també és d’aquelles que cada casa fa a les seva manera. No …
Read MoreEls que ens seguiu sabeu que quan fem el rebost gourmet no només ens agrada parlar de productes nous o exclusius (que també) sinó …
Read MoreDe nou, i a tocar de Nadal, un rebost gourmet d’aquells de luxe! Avui us presentem un producte molt excepcional. Per la seva història …
Read MoreSeguim amb la tòfona! Mireu si n’és d’especial la Tuber Melanosporum, o tòfona negre d’hivern pels amics, que l’hem fet ingredient del Rebost Gourmet d’aquest mes. …
Read MoreDijous paella… ja ho sé, però què voleu que us digui, sempre he pensat que un bon arròs fa més de diumenge! Per gaudir-lo …
Read MoreArriba l’estiu i amb ell, mentre no arriben les esperades vacances, toca adaptar-se a una situació diferent. Els nens ja no van a escola …
Read MoreEn moltes ocasions us he explicat que el bloc m’ha portat moltes satisfaccions. Al marge d’aprendre moltíssim sobre gastronomia he conegut a grans persones, …
Read MoreJa us vaig explicar lo ídil·lica que va ser la sortida que ens va organitzar Bolets Petràs, no em repetiré (tot i que hi …
Read MorePer acabar l’àpat de cap d’any vaig optar per una recepta deliciosa que vem fer a la presentació del llibre “Les receptes de Semproniana” …
Read MoreAvui en dia, i en el context de crisi que vivim, és d’agrair tenir receptes tot terreny que tant ens serveixin per fer un …
Read MoreAquest mes el repte de la recepta del 15 ens proposava preparar algun plat amb els reis de la tardor: els bolets! I tenint en …
Read MoreBolets Petràs són un referent en la venta de bolets a Catalunya. Des de l’espectacular parada que regenten al Mercat de la Boqueria des …
Read MoreLa convocatòria d’aquest mes dels Fogons de la Bordeta ens convidava a participar-hi fent una recepta on l’ingredient principal fos l’arròs! D’arrossos en podem …
Read MoreContinuem amb el dinar de celebració de l’aniversari de l’Alba! ^^ Després d’un primer plat a base de tastets de peix (pastís de salmó …
Read MoreUn dels plats que l’Ignasi ens va ensenyar a cuinar en el taller COMPRO i CUINO del Mercat de Manlleu va ser aquest plat …
Read MoreM’encanta la nit de cap d’any! És una nit màgica, una nit de transició, de tancar una època per estrenar-ne una plena d’il·lusió i …
Read MoreQuè us sembla si comencem per un clàssic de la cuina grega? La Moussaka! Com us deia anteriorment la Moussaka pot tenir variacions depenent …
Read MoreFer el xai enfangat us haig de dir que va ser tota una odisea (em va tenir 2 dies sencers a la cuina)! Això …
Read MoreUs presento una manera diferent de menjar un dels plats més clàssics de totes les cases (amb nens o sense!): els macarrons! Per cert, …
Read MoreInaugurem oficialment la maratoniana cursa de tallers de cuina per preparar el Nadal! Divendres el (mestre) David Lienas, de qui ja us he parlat …
Read MoreCom de vegades ja he comentat, començar l’aventura d’un blog personal gastronòmic m’ha portat moltes satisfaccions, però sens dubte la més gran ha sigut …
Read MoreAquesta és d’aquelles receptes tan agraïdes que et porten poca feina i quedes com un rei! Això sí, t’ha d’agradar la soja i el …
Read MoreVet aquí una recepta fàcil, bona i resultona! De vegades quan no tenim temps, ni ganes de complicar-nos la vida a la cuina, especialment …
Read MoreEl meu germà s’ha convertit en un autèntic urbanita barceloní, això sí, continua sent un dels millors cuiners de la família! Autodidacte culinari a …
Read MoreAquest diumenge han vingut a dinar a casa els nostres amics de la Cuina Vermella, la Txell i el Kike!! De fet conèixer a …
Read MoreMamaaaaaa… tinc mal de panxaaa! Avui l’Alba tenia mal de panxa i durant tota la tarda m’ha demanat camamilles i arrosset! Que assenyada que …
Read MoreLes festes de Nadal ens agraden molt a la família però la veritat és que quan les vius amb nens són especialment màgiques… Aquest …
Read MoreVet aquí un plat digne de dijous gras! Un plat per agafar forces per afrontar la setmana… Ingredients (per a quatre persones): 400 gr. …
Read MoreDe segon vem fer Cabrit rostit al forn. Quan hem de rostir peces mitjanes o grans, una manera per assegurar-nos de que el rostit …
Read MoreBenvinguts/des de nou als diumenges de pizza! Diumenge al vespre és un moment en que s’acumula la feina: els nens a la banyera, la …
Read MoreVet aquí un plat polèmic a casa nostra! Al meu marit li encanta aquest plat, però als nens, carregats de prejudicis alimentaris, diuen que …
Read MoreAquesta recepta, a part de ser sanííííssiiima, és molt bona, lleugera i un festival de colors. També la podríem cuinar amb altres peixos com …
Read MoreAquest cap de setmana he gaudit de la cuina com feia setmanes no podia fer. O sigui que a part de la súper escudella, …
Read MorePer petició de la meva cosina Lourdes, i perquè ja tocava actualitzar el bloc d’una vegada, us adjunto una nova recepta. Pizza! Podem crear …
Read MoreCom us comentava l’altre dia, vaig comprar-me el llibre de cuina “La cuina que no amoïna” de la Mireia Carbó. Havia sentit a parlar …
Read More