- Ajoblanco de pinyons amb raïm
- Bloody Mary Sambuquià
- Bunyols de carxofa
- Calamars a la romana (la Núria i el Joan vénen de visita!)
- Croquetes “orientals” de llagostins
- Croquetes casolanes! (Pont gastronòmic)
- Escudellada 2009 (Aperitius)
- Esferificant les olives del Tickets amb Caviaroli
- Foie micuit al PX amb figues confitades
- Musclos en escabetx suau
- Olives d’estiu!
- Pa de Nadal (Repte culinari de berenars!)
- Petits plaers: Provolone amb tomàquets assecats i nous
- Retrobada amb els amics (pa amb tomàquet al canto!)!
- Rovellons confitats (La meva primera guia de bolets)
- Sablés de parmesà
- Seitons en vinagre
- Trinxat de carn d’olla amb ou de guatlla
- Txocos de sípia i gambes a l’andalusa amb salsa romesco (cuina d’agermanament)
- Va de figues!
- Vaset de Brandada de Bacallà amb escuma de pebrots vermells
- Xarrup de crema de carbassa escalivada sobre llit de ceba confitada i dauets de foie fresc a la planxa (toma ya!)
- Ajoblanco de pinyons amb raïm
- Amanida Caprese
- Amanida d’estiu amb tàrtar de tonyina
- Amanida de tardor amb foie escabetxat
- Amanida tèbia de formatge de cabra amb maduixes i fruits secs
- Bloody Mary Sambuquià
- Bunyols de carxofa
- Calamars a la romana (la Núria i el Joan vénen de visita!)
- Crema de pèsols
- Creps de pernil dolç i emmental
- Croquetes “orientals” de llagostins
- Croquetes casolanes! (Pont gastronòmic)
- Empedrat de mongetes del Collsacabra amb vinagreta Paula Coll (Oleum Flumen)
- Enciam brut (de Ca l’Ignasi)
- Escudellada 2009 (Aperitius)
- Esqueixada de bacallà (Taller de cuina per a nens i nenes al Mercat de la independència)
- Foie gras cuit a la sal
- Foie micuit al PX amb figues confitades
- Gaspatxo suau de tomàquet i maduixots amb llagostins
- Gaspatxo!
- Gotets de bacallà amb pebrots del piquillo i pipes caramel·litzades
- Hummus d’all negre amb tallarines de calamar
- Mousse d’albergínia escalivada amb formatge de cabra gratinat
- Pa de Nadal (Repte culinari de berenars!)
- Pa integral amb fajol
- Pastís fred de salmó i tonyina
- Raclette de Formatges Suïssos
- Retrobada amb els amics (pa amb tomàquet al canto!)!
- Rotllets de bacallà farcits de salmó fumat, ceba, tomàquet i alvocat (Espai Tonyina)
- Rovellons confitats (La meva primera guia de bolets)
- Sablés de parmesà
- Sopar de Cap d’any!
- Sopeta freda de tomàquet i síndria
- Steak tàrtar amb germinats de mostassa
- Tàrtar de mango i alvocat amb salmó fumat
- Torrada de foie amb poma caramel·litzada formatge de cabra i salsa de mango
- Trinxat de carn d’olla amb ou de guatlla
- Truita d’espàrrecs i llagostins amb julivert
- Txocos de sípia i gambes a l’andalusa amb salsa romesco (cuina d’agermanament)
- Va de figues!
- Vaset de Brandada de Bacallà amb escuma de pebrots vermells
- Xarrup de crema de carbassa escalivada sobre llit de ceba confitada i dauets de foie fresc a la planxa (toma ya!)
- Albergínies a la parmesana (Parmigiana di melanzane)
- Amanida Caprese
- Amanida d’estiu amb tàrtar de tonyina
- Amanida de salmó fumat i tomàquet amb crema d’alvocats
- Amanida de tardor amb foie escabetxat
- Amanida russa amb ventresca de tonyina
- Amanida tèbia de formatge de cabra amb maduixes i fruits secs
- Caldo express!
- Closques a la marinera
- Crema de blat de moro i “Pamolitas”
- Crema de carbassa amb farcellets de llagostins (3r. repte gastronòmic!!)
- Crema de carbassa i carbassons
- Crema de fredolics amb pilotilles
- Crema de gambes amb tres textures
- Crema de nyàmera
- Crema de pèsols
- Crema de xampinyons #Súmatealrosa
- Creps de pernil dolç i emmental
- Empedrat de mongetes del Collsacabra amb vinagreta Paula Coll (Oleum Flumen)
- Enciam brut (de Ca l’Ignasi)
- Espaguetis allo scoglio
- Esqueixada de bacallà (Taller de cuina per a nens i nenes al Mercat de la independència)
- Faves i pèsols a la catalana
- Foie gras cuit a la sal
- Foie micuit al PX amb figues confitades
- Frankspaghetti!
- Gaspatxo!
- Gnocchi als 5 formatges (jornada de pasta seca al Xup-xup!)
- Hummus d’all negre amb tallarines de calamar
- La Cuina vermella dina a casa!!!
- La recepta de Blocs contra la fam: Espaguetis amb sofregit de ceba i tomàquet
- Llagostins amb saboyon de cava
- Llenties amb verduretes (i pernil… o no…)
- Marxem de pícnic! + Sorteig Valira
- Medallons de trufa i formatge amb salsa de pinyons
- Mil fulls de tomàquet, mozzarella i salmó
- Musclos a la marinera
- Niu de tallarines fresques amb ous de guatlla
- Nyoquis de musclos amb safrà
- Ou ferrat amb crema de patata del Bufet amb tòfona
- Ou poxé amb sopa de pernil (jornada dels ous al Xup-xup!)
- Ous al plat amb pèsol negre del Berguedà i sobrassada
- Ous farcits tradicionals amb un toc crocant
- Pa amb tomàquet
- Pastís de salmó i ricotta
- Pastís fred de salmó i tonyina
- Pastissets de pasta de full amb formatge fos
- Patates amb beixamel gratinades (Cuina de la iaia Magda)
- Pèsols frescos amb botifarra del perol (Raül Balam)
- Quin fred fa… Escudella!!
- Raviolis de foie, ceba i poma amb crema suau de patata
- Risotto de gamba vermella
- Sopeta freda de tomàquet i síndria
- Steak tàrtar amb germinats de mostassa
- Tagliatelle al Pesto
- Tallarines amb porros i pernil – Casaametller
- Tàrtar de mango i alvocat amb salmó fumat
- Tàrtar de tonyina amb soja, mostassa antiga, ous de truita i fulls verds
- Torrada de foie amb poma caramel·litzada formatge de cabra i salsa de mango
- Truita d’espàrrecs i llagostins amb julivert
- Vaset de Brandada de Bacallà amb escuma de pebrots vermells
- Albergínies farcides de carn i xampinyons
- Arròs amb petxines
- Arròs caldós de llamàntol
- Arròs mariner amb gamba de Vilanova
- Arròs Parellada o de senyoret
- Bacallà confitat en oli d’oliva amb crema de patates i carxofes fregides
- Broquetes de pollastre amb soja i mel
- Burrito de bolets
- Cabrit macerat rostit (Sopar de cap d’any!)
- Cabrit rostit
- Calamars amb ceba
- Canelons de bolets, foie i confit d’ànec amb falsa beixamel de parmesà
- Catxoflino de mandonguilles amb gamba vermella i pèsols
- Cruixent d’ànec amb alls tendres i salsa agredolça
- El millor pollastre del món
- Espaguetis a la carbonara
- Espatlla de xai desossada al forn amb patates rostides
- Farcellets de pollastre amb salsa de ceba, alls tendres i pastanaga
- Fideus a la cassola
- Fricandó de vedella amb bolets
- L’Arròs negre de l’Àlvar
- La Cuina vermella dina a casa!!!
- Lasanya de bolets (1r. Repte culinari a 3 bandes!)
- Llom de vedella amb salsa Roquefort
- Lluç amb espinacs i tomàquets confitats
- Macarrons del Cardenal
- Maccheroni in crosta!
- Mafaldine amb ceps i crosta de formatge
- Magret d’ànec farcit (Taller de cuina amb en David Lienas al Espai Consum – Especial embotits)
- Mandonguilles amb sípia
- Mandonguilles amb sípia i trompetes de la mort
- Mini hamburgueses de salmó
- Moussaka [moussaká] (Grècia I)
- Ou ferrat amb crema de patata del Bufet amb tòfona
- Ous al plat amb pèsol negre del Berguedà i sobrassada
- Pasta picant amb cloïsses i gamba vermella
- Pizza als 6 formatges
- Pizza carbonara
- Platet de costelló i carn magra de porc, amb rovellons i castanyes
- Pollastre a la catalana
- Pollastre al curri (Murgh Chicken Curry)
- Pollastre amb gambes (Pont gastronòmic)
- Popets amb ceba
- Ragú de crestó [Cabra Catalana]
- Risotto amb ceps
- Risotto de gamba vermella
- Tartiflette amb manyac i llardons
- Tournedos Rossini (Sopar de Cap d’any!)
- Xai enfangat
- Angry Birds Cake I (un bombonet de maduixa!)
- Angry Birds cake II (Amb la base del Madeira Sponge cake)
- Batut de plàtan amb gelat de iogurt amb xocolata i cruixent de cacau de la Fageda
- Centanari de les Galetes Trias
- Coca de llardons (Sant Joan 2009 a Can Prim!)
- Coca de vidre (Berenant a casa de la Sara Maria!)
- Cooperativa La Fageda
- Crema Catalana (amb trencadís de caramel)
- Creps de garrofa amb recuit de Fonteta i mel d’acàcia amb fruits secs
- Curs de cuina a l’Escola Bell·art (Maduixes amb escuma d’alvocat i llima)!!!
- Escuma de crema catalana infusionada amb nibs de cacau
- Escuma de iogurt amb maduixes
- Estrelles de Muffins mestissos
- Farem, farem… Panellets!
- Garrapinyades!
- Gotets de crema catalana amb pa de pessic de xocolata i mini dino (l’Èric fa 5 anys!)
- Gotets de gelatina de cacau amb crema de mascarpone i coco
- Gotets de mousse de petit suisse
- L’Alba ja té 10 anys!! (Gelatina tricolor)
- La Cuina vermella dina a casa!!!
- Les galetes de Kandinsky
- Llet fregida de l’Alícia (LABORIADA 2009 a Cantonigròs)
- Magdalenes de castanya
- Magdalenes de taronja
- Melmelada de maduixa
- Melmelada de taronja (o de maduixa, o de pera…)
- Mini magdalenes de Sant Jordi farcides de gelea de pètals de rosa
- Mona de Pasqua (Mona de Gema)
- Mona de Pasqua (Mona de xocolata)
- Mona de Pasqua (Pastís Sara)
- Mossegades de merenga
- Mousse de cigaló de Baileys
- Mousse de iogurt grec i cireres
- Mousse de maduixes i llimona (dinant a Cal Ganyet i l’Anto)
- Mousse de maduixes naturals (l’Alba ja té 11 anys!!)
- Mousse de praliné d’ametlla amb sorra de garrapinyades
- Mousse de xocolata (Cuinetes al programa CUINES de TV3!!)
- Pa de pessic
- Pa de pessic de xocolata i carbassa (Va de tallers de tardor)!
- Panellets i castanyes per tot Sants
- Panna cotta de gianduja amb crumble de speculoos
- Panna cotta de speculoos amb salsa toffee i crumble especiat
- Panna cotta de xocolata amb coulís de maduixes
- Pastís cremós de cireres (Temps de cireres)
- Pastís de buttercream de llimona (l’Èric fa 4 anys!)
- Pastís de cireres i ametlla
- Pastís de formatge i poma
- Pastís de Mousse de Petit Suisse (La Nara fa 3 anys!!!)
- Pastís de piruletes (el Guillem ja té 11 anys!)
- Pastís de pomes
- Pastís de tres xocolates
- Pastís Sacher (El Guillem ja té 7 anys!)
- Pastís Sevillano (o de les Carmelites descalces)
- Petits Suïssos festius
- Polos monstruosos de xocolata!!
- Qui ha dit que amb el menjar no s’hi juga?!?
- Rocs de Montserrat (o caques dolces de l’Arale ^^!)
- Sorbet de llimona i llima amb cervesa Inèdit (concurs revista CUINA)
- Taller de decoració de galetes Lola’s cake
- Taller de piruletes de Xocolata (Museu de la Xocolata)
- Tiramisini a la Irlandesa
- Torró de xocolata i ratafia Terrània
- Tortell de Reis
- Tortell de Reis (una altra recepta!) ^^
- Tortell de Reis (una tercera recepta)
- Vasets amb puré de fruites i cruixent de galeta Maria (l’Èric ja té 6 mesos!!)
- Xoco-pomes Mindundis (i com temperar la xocolata)