Bloc de receptes i cuina

Home Política de privadesa

Política de privadesa

Qui som

Cuinetes és un producte de l’empresa BLOKS TELEMÀTICS SL

CIF: B66188939

Inscrita al Registro Mercantil de Barcelona Tom: 44065, Foli: 191, Full: B-446207.

Direcció postal: c/ Font Vella, 86, 2n. 1a. 08221 Terrassa (Barcelona)

Tel: +34 93 854 82 30

Mail: info@bloks.cat

La adreça web de Bloks Telemàtics SL és: https://www.bloks.cat.

La adreça web de Cuinetes és: https://cuinetes.bloks.cat

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

De conformitat amb el que disposa el reglament europeu de (UE) 2016/679, conegut com Regulació General de Protecció de Dades (RGPD), Bloks Telemàtics SL informa que les dades personals facilitades de forma voluntària en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer automatitzat de tractament de dades propietat de Bloks Telemàtics SL.

Així mateix, si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés en el moment de registrar-se o enviar el formulari de contacte, Bloks Telemàtics SL podrà utilitzar les seves dades personals amb la finalitat d’informar sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant, en qualsevol cas, la legislació actual.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a Bloks Telemàtics SL, per correu postal dirigit a Bloks Telemàtics SL, c/ Font Vella, 86, 2n. 1a, 08221 Terrassa (Barcelona), o per correu electrònic escrivint a info@bloks.cat

Galetes

A més, Bloks Telemàtics SL informa que mitjançant la navegació pel nostre lloc web, s’emmagatzemaran cookies publicitàries al seu ordinador que ens permeten conèixer-lo millor i que en cap cas podrem associar a les seves dades personals, identificatives o de contacte.

El nostre partner de publicitat, Google i altres, utilitzarà aquestes cookies per incloure missatges publicitaris basats en la seva navegació per Bloks Telemàtics SL, en altres webs. En qualsevol moment pot oposar-se a l’ús d’aquest servei amb un simple clic visitant aquest enllaç.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat.


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN