- Arròs Parellada o de senyoret
- Pèsols ofegats amb botifarra Terregada
- Rotllets de bacallà farcits de salmó fumat, ceba, tomàquet i alvocat (Espai Tonyina)
- Xef estrellat, botiguers de mercats i bloguers motivats
- Bagels amb pastrami
- Tallarines amb porros i pernil – Casaametller
- Mini-broquetes de pollastre teriyaki
- Tàrtar de mango i alvocat amb salmó fumat
- Esmorzant a Cal Tuset de Terrassa
- Farcellets de pollastre amb salsa de ceba, alls tendres i pastanaga
- Mafaldine amb ceps i crosta de formatge
- Taller de pa amb en Daniel Jordà
- La Nevateria (concurs 500 fans a FB!!)
- Tast d’embotits a Can Colom (Cantonigròs)
- Un matí de compres Olotines amb l’Ignasi i la Laia!
- Blocaires! Dinem a Ca l’Ignasi? I tastet d’embotits a Can Colom!
- Oli Ermedàs
- Polos monstruosos de xocolata!!
- Tros de Sort
- Forn de pa Massita i la farinada de repassos (Vinaròs I)
- Pa de pessic de xocolata i carbassa (Va de tallers de tardor)!
- Embotits artesans de CAN COLOM (Cantonigròs)
- Carnisseria Es d’Ordoñez
- Eth Galin Reiau
- Descoberta a Besalú I