Bloc de receptes i cuina

, / 234 0

Mini hamburgueses de salmó

Aquesta recepta és ideal perquè els nens mengin peix d’una manera diferent, més atractiva.
SHARE

Aquesta recepta és ideal perquè els nens mengin peix d’una manera diferent, més atractiva. Qui es pot resistir a unes bones mini hamburgueses de salmó?

Aprofitem per presentar-vos el nostre canal de Youtube on anirem penjant vídeo-receptes d’alguns plats que publiquem també al blog. I us animem a subscriure-us-hi (visca els pronoms febles!), per no perdre-us cap novetat.

El salmó és un peix blau molt nutritiu i ric en omega 3, un greix molt beneficiós per la nostra salut. Un àcid gras molt necessari però que el nostre cos no és capaç de generar, per tant l’hem d’obtenir a través de la dieta.

A l’hora de triar el salmó cal saber que en trobem de salvatge, més ric en omega 3 que obté de les algues que menja,  i de viver, alimentat amb pinsos. Lo ideal seria consumir salmó salvatge o salmó d’aqüicultura ecològica certificada.

En qualsevol cas el més important és que consumiu aquest peix, bo, sa i saborós!

Mini hamburgueses de salmó

INGREDIENTS

• 500 g de salmó (en supremes)
• 1 ou
• 1 cullerada de pa ratllat
• 1 cullerada de melmelada de ceba (o ceba de figueres confitada)
• 150 g de formatge cremós (estil Philadelphia) o salsa tàrtara
• 1 tomàquet d’amanir
• barreja d’enciams
• panets d’hamburguesa
• oli d’oliva verge extra
• sal i pebre blanc

ELABORACIÓ

  1. Retirem la pell del salmó i piquem la carn ben menuda.
  2. Si no disposem de melmelada de ceba, pelem i piquem la ceba de figueres i la sofregim lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 10 minuts.
  3. Rentem el tomàquet i el tallem a làmines.
  4. Posem el salmó ja picat en un bol, amb la ceba confitada, l’ou batut, la sal, el pebre i el pa ratllat.
  5. Ho pastem bé amb les mans fins a aconseguir una massa enganxosa.
  6. Fem boletes amb aquesta barreja, les aplanem amb el palmell de la mà i les coem a foc fort en una paella, 2 minuts per cada banda.
  7. Obrim els panets d’hamburguesa i els torrem en una paella sense oli.
  8. Un cop torrats untem cada tros amb formatge cremós (o la salsa tàrtara si ho preferiu) i hi posem una làmina de tomàquet i enciam per sobre. Coronem amb l’hamburguesa calenta.
  9. Tapem amb l’altre tros de pa i ja ens podem menjar la nostra hamburguesa de salmó.

Bon profit!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN