Bloc de receptes i cuina

, / 201 0

Gotets de mousse de petit suisse

Una recepta dolça i deliciosa que podem preparar amb els petits de la casa
SHARE

A pocs dies d’una de les festes més maques que tenim, el Nadal, avui us porto una idea que tant pot servir per berenar, per postres d’un dia de festa, o fins i tot per deixar-li al Pare Noël o als Reis durant les vigílies de festes, que tenen una feinada de por. Segur que us ho agraïran! Farem una mousse de Petit Suisse (Danonino)!

Fa uns anyets la vaig publicar a la guia familiar de Menuts Girona, amb qui col·laborava en una secció de gastronomia familiar.

Veureu que és fàcil de fer i l’únic perill és que us ho aneu cruspint mentre la prepareu. Mans ben netes i cap a la cuina!

Gotets de mousse de petit suisse (Danonino)

INGREDIENTS

  • 6 petit suisse Danonino petits de maduixa o 4 de grans
  • 250 ml de nata líquida per muntar
  • Entre 50 i 70 g de sucre (al gust)
  • 1 pot de melmelada de maduixa
  • Xuxes per decorar (aquestes es diuen “Besos“)

PREPARACIÓ

  1. Barregem la nata líquida i el sucre i la muntem amb l’ajuda d’un robot de cuina o unes baretes elèctriques. Penseu que perquè munti bé, ha d’estar ben freda de nevera.
  2. A mig muntar incorporem una cullerada sopera de melmelada de maduixa i continuem muntant-la fins que tingui una mica de cos.
  3. Barregem els petit suisse amb la nata ja muntada, amb compte, fent moviments que embolcallin, fins a obtenir una mousse homegènia.
  4. Servim la mousse en gotets o bols petits. Us pot anar molt bé una mànega pastissera de plàstic.
  5. Per a la capa de melmelada barregem 2 cullerades d’aigua amb 2 cullerades de melmelada de maduixa i l’escalfem una mica al microones per tal de liquar-la. Barregem bé i ho aboquem damunt de la mousse.
  6. Reservem a la nevera perquè agafi una mica de cos.
  7. A l’hora de servir-ho coronem els gotets amb una xuxe. Els “besos” hi queden molt bé ja que són de nata i maduixa, i a part fan Nadal!

La capa de dalt de melmelada és opcional, poseu-la si us agrada. També podeu fer una mousse en format pastís, trobareu la recepta (que és una mica diferent) en aquest post del blog (és molt antic, del 2009, no em tingueu en compte com feia les fotos aleshores… hahahaha!).

Espero que us animeu a fer-la a casa amb l’ajuda dels vostres #petitsmindundis. És fàcil i els hi encantarà a petits i grans.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

PASSWORD RESET

LOG IN