Bloc de receptes i cuina

, / 6370 1

Sopar al NOBOOK i visita nocturna a La Pedrera #DJ1

El primer de #ElsNostresDijous a la capital Barcelonina. Sopem al restaurant NOBOOK i visita nocturna i videomapping a La Pedrera
SHARE

#ElsNostresDijous

Comencem pel primer de #ElsNostresDijous. Aquest va tenir lloc a Barcelona ciutat, al rovell de l’ou, en un punt habitualment carregat de turistes que volen conèixer els edificis gaudinians. Per començar vem sopar al restaurant NOBOOK, per acabar fent una visita guiada nocturna a La Pedrera.

Haig de dir que vem estar de sort ja que el grup de la visita guiada era molt reduït, l’explicació? Vem escollir la visita guiada en català i els grups més nombrosos eren d’estrangers que la feien en castellà o anglès. Per tant, en aquest cas, va ser un autèntic privilegi! Anem al sopar!

Sopar al NOBOOK

El restautant NOBOOK no us deixarà indiferents. La cuina a la vista és un autèntic espectacle, on el bullici i l’activitat passant plats entre cuiners i cambrers sembla que formi part d’una coreografia apresa. Si afegim la peculiaritat que tots van uniformats amb un mono de color taronja, com si de presos es tractés, captiva l’atenció dels començals des del primer minut. Local d’estètica industrial, amb materials reciclats, convida a la informalitat. Però no us deixeu enganyar, darrera aquesta cortina irreverent hi ha cuina, bona cuina internacional.

La oferta gastronòmica del NOBOOK vol retre homenatge a l’street food del món. Interpretacions creatives i artístiques que et permeten voltar món a mossegades. A la seva carta trobareu Dorayakis, Ceviches, Gua bao, Anticucho, Tacos… A nosaltres ens va agradar molt el Dorayaki de porc ibèric amb gambes i camarons i el Satay de llagostins, aletes de pollastre desossades amb tocs cítrics.

La cocteleria també hi té un paper molt important, molts estan pensats expressament per tal de maridar els plats de la carta. Deixeu-vos orientar i feu una ullada a la àmplia proposta de la que disposen. NOBOOK, com el seu nom indica, no admet reserves. Per tant aneu-hi a l’aventura i xaleu!

Visita nocturna a Gaudí’s Pedrera: The Origins

Acabat el sopar vem acostar-nos a La Pedrera, que està a poc metres de distància, a fer una visita guiada especial: Gaudi’s Pedrera, The Origins. Es tracta d’un espectacle audiovisual de videomapping amb projeccions sobre el terrat de La Pedrera, on s’aprofita la singular arquitectura d’aquest espai per fer un viatge a l’origen de la vida i la natura, l’essència de l’obra de Gaudí.

La Casa Milà, La Pedrera, és probablement l’edifici modernista més conegut del món. I una de les obres més valorades d’Antoni Gaudí. Una autèntica obra d’art que cal visitar i re-visitar.

Moltes vegades reivindico el fet que coneixem més bé el patrimoni cultural i artístic d’altres indrets del món que no pas el propi. No concebim un viatge a l’estranger sense empapar-nos dels museus que cal visitar i moltes vegades nosaltres coneixem més en profunditat el patrimoni d’altres països on hem viatjat, que al nostre propi. I això ha de canviar.

Tenim un teixit museístic i cultural que organitza activitats molt atractives destinades a tothom. No les oblidem, per saber qui som, cal saber d’on venim.

Aquesta proposta de visita més el espectacle de vídeomapping la podreu fer al llarg de tot l’any, feu una ullada al calendari. L’entrada també inclou la visita per diferents espais: els patis de Passeig de Gràcia i Provença, l’Espai Gaudí i el Terrat, on culmina la visita amb l’espectacle. Per acabar t’ofereixen una copa de cava i uns arrugats, les entrenyables neules arrugades de el Rosal.

I així va acabar el primer de #ElsNostresDijous. En el proper post us portarem a un lloc molt especial, Desembarco del Rey! #FrikismeModoOn


Posts relacionats

One Comment

  • […] Sopar al NOBOOK i visita nocturna a La Pedrera #DJ1 #ElsNostresDijous Musclos en escabetx suau Esferificant les olives del Tickets amb Caviaroli Macarrons del Cardenal Girona Excel·lent (tercera part) nuni , 25 juliol 2017 / 123 1 […]

PASSWORD RESET

LOG IN