Bloc de receptes i cuina

, / 5456 1

#ElsNostresDijous

Activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques en parella
SHARE

Avui us parlaré d’una proposta molt personal, #elsnostresdijous. Us imagineu que un cop a la setmana no sabéssiu on us porten? És el repte d’estiu que ens hem marcat amb el Miquel, el meu marit. Els vespres dels dijous d’estiu de manera alternada ens sorprenem l’un a l’altre.

Confesso que sempre m’ha encantat organitzar activitats (reminiscència de la meva època d’esplai probablement) i el factor sorpresa dóna morbo! M’encanta tenir-lo ben enganyat fins a l’últim moment. I la cara de il·lusió, sorpresa i satisfacció quan esbrina el que anem a fer és una meravella. Quan a qui han de sorprendre és a mi, confesso que no ho porto tant bé. No m’agrada no tenir-ho tot controlat, però d’això es tracta també, un exercici de confiança.

Quan comparteixes 3 fills, una empresa i una hipoteca amb la mateixa persona amb qui portes fent camí 23 anys, deu semblar que ens fem farts d’estar plegats, oi? Doncs sí i no, perquè tot i tenir una empresa en comú, cadascú treballa en punts diferents i durant la llarga jornada laboral no ens veiem pas. Un cop a casa, l’atenció es centra en la logística familiar i la enginyeria financera (som autèntics equilibristes!). Per tant necessitàvem, com aigua de maig, un punt de trobada entre tots dos, per a tots dos.

I què voleu que us digui, va ser una bona pensada esgarrapar hores nocturnes dels dijous d’estiu per dedicar-nos-les. No us enganyaré, acabem parlant dels nens, l’escola, el rebut de la llum, els clients i el Rajoy. Però en un context fantàstic, amb la tranquilitat d’estar només l’un amb l’altre i amb el factor sorpresa de no saber un dels dos (alternadament), on passarem el nostre dijous.

Com que arrel de compartir les nostres experiències a les xarxes socials més d’una vegada ens heu demanat que ho escrivíssim, en els següents posts us explicaré algunes de les activitats que hem fet (començant pels dos primers dies que he organitzat jo) i que us poden interessar per fer una escapada en parella aquest estiu. Intentem que les activitats sempre acompleixin aquests tres factors: Han de ser lúdiques, culturals i gastronòmiques. Ens acompanyeu?

Primer dijous: Sopar al NOBOOK i visita nocturna a La Pedrera

Segon dijous: La Girona de Joc de trons, Rocambolesc i Bubbles #DJ2


Posts relacionats

One Comment

PASSWORD RESET

LOG IN