Bloc de receptes i cuina

, / 9519 0

La Gran Recollida de Llet #‎CapNenSenseBigoti

La Gran Recollida de Llet és una iniciativa en favor dels Bancs d'Aliments per fer arribar el màxim possible de llet als menors que més ho necessiten.
SHARE

Avui és el ‪#‎DiaMundialdelaLlet‬ i és indiscutible que la llet és un aliment molt complet i necessari. A més de ser una excel·lent font d’energia, proporciona minerals, vitamines i proteïnes d’alt valor biològic, fonamentals per al creixement, desenvolupament i manteniment de les estructures corporals. Actualment però, més de 300.000 nens a Espanya no tenen assegurat l’accés a aliments bàsics. Un d’ells és la llet, fonamental per garantir el correcte desenvolupament de les seves capacitats físiques i cognitives.

CapNenSenseBigoti_740x171_ca

La infància és una etapa de l’ésser humà fonamental, en la que ens preparem per a la vida en molts aspectes. No cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació pot associar-se a problemes de creixement i en l’afectació de les capacitats intel·lectuals. Per això, és molt important garantir que tots els nens tinguin assegurada una quantitat mínima de llet en la seva dieta. Perquè puguin créixer sans, sense preocupacions, i dedicar-se al que és realment important: a ser nens.

La Gran Recollida de Llet és una iniciativa en favor dels Bancs d’Aliments per fer arribar el màxim possible de llet als menors que més ho necessiten. Fins al 15 de juliol, serà possible contribuir econòmicament a la campanya a través de diverses vies, com els caixers automàtics de la Caixa, a través de SMS o on-line, entre d’altres.

13315604_1724390307806820_4618721995798342259_n

Tant els litres recollits com les donacions aniran a parar íntegrament als Bancs d’Aliments més propers a les persones que hagin contribuït. A més, l’Obra Social “la Caixa” es compromet a aportar un litre de llet per cada 10 que es recullin. És a dir, un 10% més del total de llet aportada. Per tal d’ajudar a garantir que els nens gaudeixin d’una infància plena.

Col·labora amb la www.granrecogidadeleche.es perquè no quedi ‪#‎CapNenSenseBigoti‬!


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN