Bloc de receptes i cuina

Blogs contra la fam 2013

SHARE
, / 3625 1

Van passant els anys i les dades semblen no millorar… Actualment, es calcula que més d’un milió i mig de persones viuen en situació de pobresa a Catalunya. La xifra esgarrifa… En aquest context hostil són molt benvingudes iniciatives com el Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir ajuda alimentària per a les persones més necessitades. La campanya d’enguany es portarà a terme el 29 i 30 de novembre a més de 1.000 punts de recollida i amb l’objectiu de recollir 3.000.000 kg d’aliments amb la col·laboració de 15.000 voluntaris.

egr_hdr_slide_012

Des de fa ja tres anys els blogs gastronòmics ens volem sumar a la campanya difonent la informació d’aquesta per tal de captar el màxim de voluntaris i recaptar el màxim d’aliments arreu de Catalunya. D’aquesta voluntat neix Blogs contra la fam. Els blogaires també publicarem al llarg del mes de novembre receptes senzilles i econòmiques amb els aliments que es proposen recollir enguany. S’ha escollit aquest format perquè volem que les nostres publicacions, siguin també una font d’informació culinària pels que, usuaris o no del banc d’aliments, emprin llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva, aliments infantils… aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Tota aquesta activitat la trobareu centrada a “Blogs contra la fam” coordinada per Lluís Rey i Òscar Gómez on també podreu trobar-hi centenars de receptes que els blogaires vem publicar en les dues edicions anteriors. Enguany també es vol animar als cuiners, periodistes i a tothom relacionat amb el món gastronòmic que tingui un bloc o una web, a fer difusió d’aquest acte i a publicar una recepta que després també es recollirà al Blog.

Un petit granet de sorra des de cadascuna de les nostres vitàcores virtuals al món per donar a conèixer i convidar a participar en el Gran Recapte d’Aliments! Entre tots aconseguirem difondre i animar a participar, ja sigui donant o com a voluntari, en aquesta gran causa! Gràcies per participar-hi!!!!


#blogscontralafam

One Comment

  • gemma ha dit:

    Qualsevol kg d’aliment és unp etit granet de sorra que ajudarà a superar la fita de 3000000kg que s’ha proposat. Entre tots hoa conseguirem!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN