Bloc de receptes i cuina

Blogs contra la fam 2013

SHARE
, / 4050 1

Van passant els anys i les dades semblen no millorar… Actualment, es calcula que més d’un milió i mig de persones viuen en situació de pobresa a Catalunya. La xifra esgarrifa… En aquest context hostil són molt benvingudes iniciatives com el Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir ajuda alimentària per a les persones més necessitades. La campanya d’enguany es portarà a terme el 29 i 30 de novembre a més de 1.000 punts de recollida i amb l’objectiu de recollir 3.000.000 kg d’aliments amb la col·laboració de 15.000 voluntaris.

egr_hdr_slide_012

Des de fa ja tres anys els blogs gastronòmics ens volem sumar a la campanya difonent la informació d’aquesta per tal de captar el màxim de voluntaris i recaptar el màxim d’aliments arreu de Catalunya. D’aquesta voluntat neix Blogs contra la fam. Els blogaires també publicarem al llarg del mes de novembre receptes senzilles i econòmiques amb els aliments que es proposen recollir enguany. S’ha escollit aquest format perquè volem que les nostres publicacions, siguin també una font d’informació culinària pels que, usuaris o no del banc d’aliments, emprin llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva, aliments infantils… aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Tota aquesta activitat la trobareu centrada a “Blogs contra la fam” coordinada per Lluís Rey i Òscar Gómez on també podreu trobar-hi centenars de receptes que els blogaires vem publicar en les dues edicions anteriors. Enguany també es vol animar als cuiners, periodistes i a tothom relacionat amb el món gastronòmic que tingui un bloc o una web, a fer difusió d’aquest acte i a publicar una recepta que després també es recollirà al Blog.

Un petit granet de sorra des de cadascuna de les nostres vitàcores virtuals al món per donar a conèixer i convidar a participar en el Gran Recapte d’Aliments! Entre tots aconseguirem difondre i animar a participar, ja sigui donant o com a voluntari, en aquesta gran causa! Gràcies per participar-hi!!!!


#blogscontralafam


Posts relacionats

One Comment

  • gemma ha dit:

    Qualsevol kg d’aliment és unp etit granet de sorra que ajudarà a superar la fita de 3000000kg que s’ha proposat. Entre tots hoa conseguirem!

PASSWORD RESET

LOG IN