Bloc de receptes i cuina

Lautrec, tres senyors i jo

SHARE
, / 5600 4

Recordeu el programa “Tres senyores i un senyor” que feien a TV3? Doncs fa uns dies em vaig sentir com el senyor compartint un àpat al restaurant Lautrec amb tres bons amics, el Jordi, el Lluís i l’Òscar. Una cita amb tres senyors en un restaurant i cocteleria situat al barri de Gràcia de Barcelona. Un lloc ideal per fer un sopar informal i acabar la nit fent-hi un còctel de mans d’una gran professional, i tot plegat per un preu molt atractiu.

lautrec

Un vespre ben entretingut de converses i rialles en un lloc acollidor! D’aquells que sense adonar-te’n van passant les hores volant.

Guaiteu quin àpat que ens tenien preparat!

IMG_3056_edit

Trencadíssa d’ous de corral amb bolets confitats i foie caramelitzat.
Assortiment de cigarrets Lautrec: Sobrassada amb mel, gorgonzola amb nous i botifarró i poma.
Amanida tèbia amb carxofes i llagostins amb vinagreta de tomàquet i escalunyes
Canó cruixent d’ànec confitat amb confitura de ceba i salsa oriental.
Tàrtar de tonyina macerat de Tonkatsu sobre dues capes alvocat i tàrtar de tomàquet.
Cassoleta de mercat: de fabetes i xipironets.
Tataki de salmó arrebossat de sèsam i salsa de soja i mel

Per postres…

Cremós de xocolata 70% i gelée de mojito
Mousse de coco i pinya macerada amb vainilla
Tatin de poma amb crumble cruixent
Mousse de xocolata amb llet i cremós d’avellana

Però no s’acaba aquí! La nit només feia que començar! Un cop acabat el sopar la Cris, barman clàssica (si és una dona també se li diu barman?? A veure si m’ho aclareix la Cris!) ens oferia diferents combinats acord al gust de cadascú. I és d’aquesta manera, parlant amb nosaltres, preguntant les nostres preferències, que aquesta professional de bonic somriure ens va preparar diferents còctels: Lolita, Negroni, gintònics clàssics “sense martingales”… uns bons combinats en companyia de la Cris que ens va indinsar en un món tradicionalment d’homes, on ella trepitja fort des de fa 15 anys.

L’altre punt fort de Lautrec són les postres i no és pas per casualitat! Lautrec neix de la mà de Joan Mas, mestre pastisser i propietari de Mas pastissers. Després del consolidat èxit i saber fer en les tres pastisseries que tenen a Barcelona, arrenquen amb il·lusió aquest nou projecte  on volen combinar la cuina de mercat amb la cocteleria i oferir així al client una experiència complerta sense sortir del local. Si teniu ganes de conèixer la còcteleria clàssica deixeu-vos assesorar per la Cris i pregunteu sense por! En sap un pou i és una gran comunicadora! Bon equip aquest de Lautrec! Tornarem! 🙂

El restaurant Lautrec el trobareu a:

C/ Tordera, 33
08012 Barcelona
info@lautrec-restaurant.com
Reserves : 93 611 00 16 o 674 079 424

Horari: Lautrec Restaurant està obert tots els dies excepte diumenge. Ofereix un menú diari de migdia, i sopars a la carta de dilluns a dissabte. La cocteleria funciona durant tot el servei de nit.

Moltes gràcies també als tres senyors que em van acompanyar en aquesta experiència gastronòmica! Veu fer innoblidable la vetllada! 🙂


Posts relacionats

4 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN