Bloc de receptes i cuina

IX Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei

SHARE
, / 4511 3

JGMdRAquest divendres dia 20 de setembre, amb l’arribada de la festa Major de Molins de Rei, comencen les IX Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei! Durant sis dies podrem assistir als showcooking que ens oferiran 4 restaurants i 2 pastisseries de la vila. Una bona manera de conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia del territori gràcies a la col·laboració dels restauradors que ens explicaran i elaboraran un plat en directe. En acabat es maridarà amb cava de diversos cellers a càrrec de diferents enòlegs. Una bona proposta que ens acostarà la gastronomia de bons restaurants, ensenyant-nos pas a pas com elaborar alguns plats de les seves cartes! Amb els enòlegs aprendrem sobre el tast i el millor maridatge per a cada proposta. Jo no m’ho perdré! 😉 I voleu saber lo millor?? En acabat ho tastarem i NO US COSTARÀ NI CINC CÈNTIMS!!! 😀

Us poso la informació perquè us pugueu planificar l’agenda! Cap a Molins de Rei falta gent! 🙂

Captura de pantalla 2013-09-18 a les 20.56.07A on es faran? a la Sala Punt de Comerç, “Molins de Rei Centre de Comerç”, al Mercat Municipal de Molins de Rei.

Quan? del 20 al 27 de setembre de 2013.

Cal reservar? No cal reservar. L’entrada és lliure i gratuïta!

Com arribar-hi? En aquest enllaç trobareu tota la informació necessària per arribar-hi en transport públic o en cotxe. També trobareu indicats els possibles aparcaments (gratuïts o de pagament).

Quin és el calendari? Quins són els plats i restaurants?

Captura de pantalla 2013-09-18 a les 19.27.17

Apalí! Prepareu-vos per tastar i aprendre a fer uns plats fantàstics amb els corresponents maridatges que s’hi adeqüin que tant ens costa de decidir a vegades!!! N’aprendrem molt! Felicitats a Molins de Rei centre de comerç per la iniciativa que tant d’èxit ha tingut any rera any!


Posts relacionats

3 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN