Bloc de receptes i cuina

Vacances d’estiu 2013

SHARE
, / 4525 2

De nou immersa en una intensa tornada a l’escola! L’Èric el petit de casa ha començat l’últim any de llar d’infants i els que teniu canalla ja sabeu què comporta i els que no, segur que us en podeu fer una idea! Marcar roba, tasses, bolquers, tovalloletes, pinta, colònia, pitets, motxilles, cotxets, … tot el que es pugui marcar! Nous horaris, noves rutines! I malgrat fa tan sols 5 dies (literals…) que vem tornar de les vacances ens resulten llunyanes…

Aiiiix les vacances! Aquells dies tant diferents del nostre dia a dia! Temps de gaudir, de compartir, de jugar, de passejar, de mandrejar … temps teòricament per descansar! En els propers posts us en parlaré de les nostres vacances perquè han tingut un component gastronòmic important! Des dels àpats de benvingudes i comiats de la família i amics que ens han visitat a Cantoni; passant per celebracions d’aniversari (sí… sóc un any més gran!) i premis gastronòmics (inesperadament vaig guanyar el primer premi en un concurs de pastissos!!); fins a la inoblidable escapada final que vem fer en família al Celler la vinyeta!

Un estiu ben aprofitat! Potser les vacances més llargues que hem fet en anys! On hem viscut situacions divertidíssimes, algun mal de queixal també…, i ens han passat coses que MAI hagués dit que passarien com marxar a passar el dia amb dos grans cuiners a qui admiro, que el Periodico publiqui una foto del Èric il·lustrant els moments de felicitat de les vacances o acabar de matinada a la platja prenent-nos un gintònic amb el Xavi Pérez Esquerdo en família i una bona colla Esguardista! 🙂 Impagable!

Doncs això… JA SOM AQUÍ!!! Amb energies renovades, moltes novetats, noves col·laboracions i un anyet més grans! El bloc ja té 5 anyets! 🙂 Gràcies per ser-hi!

Fotos: nuni_cuinetes


Posts relacionats

2 Comments

 • gemma ha dit:

  Bentornada de nou! Tots ja trobem a faltar les vacances, el retorn a la rutina sempre és molt dur. Sort que sempre ens queda el recurs de somiar en tot el què hem fet durant les vacances… que vosaltres no heu parat, eh?
  Petons a tota la família!

  • nuni ha dit:

   Hola Gemma!!
   Costa la tornada… però el record de les vacances és tant dolç que compensa! 😉 Sort que encara tenim els caps de setmana!!!
   Petons!!!

PASSWORD RESET

LOG IN