Bloc de receptes i cuina

Restaurant l’Indià de l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc

SHARE
, / 8394 20

184493_10151356078164636_957241641_nA tocar de Nadal vem tenir la oportunitat de fer una escapada sense nens amb el Miquel (que ja tocava! 😉 )!! Vem anar a dinar convidats al Restaurant l’Indià de l’Hotel & Spa Sant Pere del bosc (5 estrelles), a Lloret de Mar. No només el lloc és idíl·lic sinó que absolutament tot està pensat fins a l’últim detall! No m’estranya que la prestigiosa guia Gourmand l’hagi escollit com a millor hotel de Catalunya aquest 2013!

Sant Pere del bosc Hotel & Spa es troba a uns 6 km del casc urbà de Lloret de mar, dalt la muntanya, amb unes espectaculars vistes a la platja. Allunyat dels sorolls i moviment de la ciutat es respira pau i tranquil·litat. Un lloc ideal per desconnectar!

Hotel & Spa Sant Pere del bosc

L’edifici modernista de l’arquitecte Puig i Cadafalch que alberga l’hotel consta de 19 habitacions i suites, sala de reunions, el restaurant l’Indià i un spa amb tota mena de serveis personalitzats. La piscina exterior és d’aigua salada en la que no utilitzen cap mena d’agent químic, fet que permet prendre un bany refrescant i tonificant, a part d’aportar-nos iode. L’Spa també consta d’una piscina interior amb circuit d’aigües. A la seva web podreu veure tots els serveis dels quals disposen, així com fer una ullada a les 19 habitacions que té l’hotel, totes diferents, dissenyades amb un gust exquisit per Eva Olmos (gran ideòloga del projecte i propietària) i batejades amb noms de dones rellevants. La feminitat és una de les característiques principals d’aquest Hotel & Spa! Si us heu de fer un regal, una escapada en parella, celebrar algun esdeveniment important, … o simplement necessiteu desestressar-vos aquesta és una molt bona opció!

Us plantegeu una estada o no, sempre podeu visitar el Restaurant l’Indià que es troba en el mateix hotel, que per si sol mereix la visita.

Captura de pantalla 2013-01-25 a les 14.27.22

El menjador interior de l’hotel té una capacitat petita però és una sala molt acollidora. La cuina capitenejada pel xef José Ciurletti és cuidada, novedosa, moderna i elaborada amb productes de gran qualitat escollits minuciosament. La carta és molt dinàmica i va canviant en funció dels productes de temporada. Un consell: deixeu-vos assessorar pel xef! En José Ciurletti és un xef jove, molt creatiu, atent i assertiu als gustos dels clients per poder encertar en la recomanació de plats. És d’aquelles persones que malgrat el lloc que ocupen tenen els peus a terra! Algú amb qui agraeixes que comparteixi amb tu la sobretaula com va fer amb nosaltres.

Al xef Ciurletti li vem fer el pitjor que es pot fer a un cuiner… quan ens va demanar què volíem dinar l’hi vem dir “via lliure, sorprèn-nos!”. Val a dir que ho vem fer expressament ja que d’aquesta manera no et limites a escollir de la carta els plats que normalment demanaries i estàs obert a descobrir noves propostes que el xef ens vulgui presentar! Estratègia que en aquest cas va sortir molt i molt bé! 😉 Només li vem donar un parell de pistes: ens agrada tot, la pasta especialment i som més de carn que de peix. A partir d’aquí ens van anar servint aquest fantàstic dinar!

A destacar:

 • La gamba crispy molt cruixent, molt bona i amb el punt just de cocció.
 • El capuccino de foie i ceps cremós i delicat! I per cert… en tinc la recepta!!!! 😀 (en un altre post us la poso… 😉 ).
 • Burrito de tataki de tonyina amb guacamole gingebre confitat i soja combinació de sabors molt ben estudiada, original i sorprenent. Ara bé sóc una apassionada del peix marinat o sigui que el plat només de veure’l ja m’havia mig conquistat!
 • Eriço de mar en la seva escuma i caramel de mantega caramel·litzada tot el gust del mar concentrat en un potet! Molt bona presentació, preparació ideal en torradetes amb mantega tal i com l’han pensat. S’ha de menjar tebi.
 • Raviolis de bacallà al Pil Pil pasta fresca feta pel xef amb un farcit ben generós! Molt bona.
 • Entrecot marinat amb chimichurri amb salsa de ceba confitada i formatge cremós vull destacar lo tendre que arribava estar aquest entrecot!! Dels millors plats del dia (sense desmerèixer a cap dels altres destacats). Només per tornar a tastar aquest plat hi tornarem!

També vull destacar que els panets que ens van servir són fets al restaurant i n’hi ha una bona varietat. El dubte és quin triar!

Les postres són molt correctes però us confessem que després del àpat vem quedar tant satisfets que no els hi vem poder dedicar tota l’atenció que es mereixien (estàvem molt tips!).

Vam gaudir molt de la companyia durant la sobretaula del xef José Ciurletti, estava atent a la nostra opinió dient-nos que per ell era important saber el nostre parer per aprendre. Qui vem aprendre vam ser nosaltres d’ell! Va ser molt generós i en tot moment va respondre totes les preguntes que li vem plantejar sobre els plats i fins i tot, dies després, hem estat en contacte i m’ha passat algunes receptes de les que ens va servir (i això ja us dic ara que no ho fan tots els xefs!). Encantats d’haver-lo conegut tant per el seu valor professional i creatiu, com pel seu capital humà. Seguim-li la pista que arribarà lluny! 😉

Restaurant l’Indià – Hotel & Spa Sant Pere del Bosc

Paratge de Sant Pere del Bosc s/n
17310 Lloret de Mar  ∙  Girona

tel: +34 972 36 16 36  ∙  fax: +34 972 36 16 37  hotel@santperedelboschotel.com


Posts relacionats

20 Comments

 • Miquel ha dit:

  La veritat és que va ser un àpat molt agradable i el fet d’anar-hi sense nens ens va permetre gaudir-lo sense presses.

  Ara caldrà anar-hi a passar un cap de setmana 😉

  • nuni ha dit:

   Treu JA el calendari i quadrem agendes!!!!! Que feina tindrem!!!! 😉
   Va ser un dia molt maco carinyo… 🙂 Ja et portaré a més bolos ja! xD

 • gemma ha dit:

  Caram, quin àpat més espectacular!
  No he fet mai això de dir al xef: “via lliure!”, el proper cop que vagi a un bon restaurant ho penso fer, m’ha agradat molt la idea 😉
  Ara que estic a Espaisucre, em fixo més en les postres dels restaurants, perquè sovint no estan a l’alçada amb la resta de l’àpat. Què tal aquí?

  • nuni ha dit:

   Hola Gemma!
   La veritat és que al arribar a les postres estàvem tant tips que amb prou feina les veu poder tastar. Les postres eren un lingot de cremós de plàtan amb macaró de festucs i gelat de bescuit i figues. Tot molt bo però potser un plat massa recarregat de postres. En podríem sortir dos el lingot amb macaró de festucs, i el gelat de bescuit amb figues. Però desconec si ens el va servir així pq tastéssim una mica de cada. Ja m’hi fixaré més quan vagi a restaurants què tal les postres ara que m’ho comentes! 😉 Petons i fins demà!! 🙂

 • Quin dia més xuloa vau passar, eh bandarres? El lloc és espectacular i el menjar fa una pinta… a veure si algun dia anem a alguna juerga així juntets! 😛
  Petonets guapíssima!
  Sandra

  • nuni ha dit:

   Hola Sandrix!! Va ser un dia molt xulo! I amb la sensació de que fèiem una escapada al anar sense nens! 😉 I després ho vem arrodonir sopant i anant al teatre a BCN!! O sigui que no ens podem queixar gens! D’això se’n diu aprofitar el temps que passem junts!
   A veure si un dia ens en anem de juergota plegats! 😉 Petons!!!

 • Espectacular noi! Tant l’hotel com el sopar, quin gust fer aquestes espacadetes de tant en tant, sobretot amb tres nens… ho aprofitaríeu a tope! ;-)))

  • nuni ha dit:

   I tant Montse!! La vem gaudir moltíssim!! Feia molt temps que no fèiem una escapadeta tots dos sols! 😉
   Molts petons guapíssima!!

 • eva ha dit:

  ohhhhh…i us va donar la recepta??? ja estas tardant a fer el capuccino! jijijiji!!!
  Quin àpat…brutal i el lloc super maco…llàstima que potser Lloret tira enrere, oi? xo si dius que està una mica apartat…
  Doncs ja saps, a quadrar agendes amb el Miquel per anar a passar un finde! sens nens, of course!
  Petunets,
  >Eva.

  • nuni ha dit:

   Hola Eva! 🙂
   Sí sí sí sí!!!! Tinc la recepta!!! 😀 Ja la faré aviat i la penjo! 😉
   El lloc és molt maco i realment no té res a veure amb Lloret de Mar, és una altra faceta ben diferent de la fama que té la població. Val la pena anar-hi i descobrir-ho, de debó! 😉
   Molts petons guapíssima!!

 • marina ha dit:

  Carai, tot un luxe, oi? Aquest hotel sembla molt bonic, apartat del poble de lloret (un xic deplorable) i veig que regit per un xef que sap el que fa als fogons! Vaig tenir una oferta per a visitar l’hotel però me’n vaig desdir, el veia excessiu… a veure si encara me n’arrepentiré!! M’alegro que en gaudissiu tant amb els fills! Petons i bon dilluns

  • nuni ha dit:

   Hola Marina!
   Com li deia a l’Eva el lloc no té res a veure amb el Lloret que ens imaginem. Val la pena anar a descobrir-ho! 😉
   Gràcies vem gaudir molt però vem anar-hi sense nens aquest cop…
   Petons!

 • Bet ha dit:

  Nuni quina experiència més xula!!! i pensar que els hi vaig dir que en aquell moment no podia, que millor més endavant…. mecaxis!!! 🙂 M’hauria encantat!!
  Sempre he somiat fer la sobretaula amb algun xef important, quin luxe eh?? i que a més a més us passi les receptes! Que tremendus, donar-li la responsabilitat al xef!! 😉 El menú fa molt molt bona pinta, segur que val la pena anar-hi i l’hotel es veu més que espectacular, m’encanta!
  Petons!!

  • nuni ha dit:

   Hola preciosa!
   És diveritdíssim dir això de “via lliure, sorprèn-nos!” jajajaja! Pobre Jose… quina cara va posar! Però va aconseguir sorprendre’ns i vem menjar com a reis! Llàstima que no hi anessis Bet… 🙁 Nosaltres vem tardar a trobar una data que ens anés bé però no ens van posar cap inconvenient en anar-hi més tard. A veure si encara tens la oportunitat d’anar-hi. 😉 Molts petons!!!

 • Fem un mos Sión ha dit:

  Que bé poder fer una escapada sols per a descansar, i si a més és un lloc com aquest millor que millor
  Petons

  • nuni ha dit:

   Aix sí Sión! 🙂 De tant en tant està molt bé poder fer una escapadeta en parella! I si a part és en un lloc així i et serveixen un àpat com aquest és un luxe!! Molts petons!!!! 😀

 • Beumi ha dit:

  Quin rollo, no??? que et convidin a aquestes coses sempre acaba fent mandra, oi?
  I tot tan maco i tan bo i sense nens….acaba sent pesat!
  Mira, si et tornen a convidar a un lloc així, ja hi vaig jo amb la Glòria que et devem un parell de favorets…. hehehehehe 😉

  • nuni ha dit:

   Hola Beumix!
   Ostres… ets tant amable que m’has fet emocionar, mira! :’)
   Gràcies per l’oferiment però no m’agrada abusar… no saps lo sacrificat que arriba a ser anar “de bolos” en llocs de 5 estrelles com aquest! De tota manera ets un solet! Gràcies per pensar tant amb mi! Jajajajajajaja!!!! Al proper bolo t’envio una postal! xD Petonarros!

 • surfzone ha dit:

  Quina passada. M’encanta la foto del circuit d’aigües, es veu genial.
  Sobre l’àpat, m’estimo no dir-ne res, les fotografies parlen soles!

  • nuni ha dit:

   Surfzone el hotel i l’spa són una passada!!!! I l’àpat t’hagués encantat!!! T’hi has fixat que no hi ha ni un sol pèsol???? És perfecte!!!! Jajaajajajaja!!!

   Molts petons!!! 😉

PASSWORD RESET

LOG IN