Bloc de receptes i cuina

Esmorzant a Cal Tuset de Terrassa

SHARE
, / 6312 10

Sempre em fa una il·lusió especial parlar-vos d’establiments propers a mi ja siguin de la meva ciutat, Terrassa, o de la meva població d’adopció lúdico-festiva, Cantonigròs. Avui us parlaré de Cal Tuset de Terrassa que a part de sentir-me’l pròxim pel que hi fan el tinc literalment a 2 minuts de casa! O sigui que no podia perdre passada quan la Bet em va proposar d’anar-los a conèixer i esmorzar plegades al seu establiment.

Bet_CALTUSET

Cal Tuset és un establiment on venen les magdalenes que elaboren en el obrador de Castellfollit de la Roca. La idea originària neix d’allà però d’ençà uns anys han obert algunes botigues arreu de Catalunya, algunes a través de franquiciats, com és el cas de la de Terrassa. No són unes magdalenes típiques, per començar sobta lo grans que són (160g. c/u!) i la varietat que tenen! A cal Tuset trobareu més de 20 varietats de magdalenes de gustos diferents totes elles elaborades amb productes 100% naturals i amb un tret diferencial, elaborades amb oli d’oliva. Són un altre concepte de magdalenes, no són farinoses ni embafoses, són esponjoses amb uns farcits boníssims!!! També hi trobareu un bon servei de cafeteria amb sala a l’interior de l’establiment, ofertes d’esmorzars, berenars i packs per endur (amb els que quedes com un senyor si vas convidat a casa d’algú! O si vas a corre cuita a buscar els nens a l’escola i els vols sorprendre amb un berenar especial!).

Collage_CALTUSET

A la botiga de Terrassa com a element diferencial podem trobar la magdalena terrassenca! Una magdalena que homenatge a la ciutat amb una neula que representa una xemeneia, element identificatiu de la Terrassa industrial. També la fa innovadora el seu farcit de crema de plàtan i la lletra T que la corona amb xocolata. És la que em vaig demanar jo per esmorzar i la veritat em va sorprendre gratament! La crema de plàtan és molt suau i la combinació amb la xocolata hi queda molt bona. La Bet es va demanar la magdalena de maduixa i xocolata, me la va deixar tastar i també em va encantar!

Terrassenca_CALTUSET

mmaduixaxoco_CALTUSET

Cal Tuset Terrassa són força actius a les xarxes socials donant-nos a conèixer les seves novetats, promocions i concursos, val la pena seguir-los aquí. Fa molt poquet van organitzar un concurs nadalenc en el que també vam participar-hi! No el vem guanyar però… 😉 Es tractava de fer fotografies nadalenques amb les seves magdalenes. Aquí teniu les que vem fer nosaltres per participar-hi!

Mxocoanous_CALTUSET

Aquesta de dalt és la magdalena de xocolata i anous! El tió es va posar les botes i el dia de Nadal va cagar molts regals! 😉

Mturro_CALTUSET

Aquesta de dalt és la magdalena de turró que es va cruspir el rabadà per esmorzar!

Com podeu veure és una bona proposta per anar a esmorzar o berenar tot passejant pel centre històric de Terrassa (c/ Sant Pere, 27). Les magdalenes costen 2,25 € cadascuna i si et quedes el pack de 6 surten a 2 €. També tenen una oferta d’esmorzar dolç o salat per 2,95 €. Els seus horaris són: Dl – Dv: 08:00 – 13:30, 16:30 – 20:30. Ds: 09:00 – 14:00, 17:00 – 21:00 i Dg: 17:00 – 21:00.

Nosaltres, l’Èric i jo, vem passar un matí ben maco en companyia de la Bet! Aquí teniu la crònica que va fer la Bet sobre Cal Tuset i el nostre esmorzar. Bona companyia i un bon esmorzar amb productes de qualitat i 100% naturals! Us animeu a prova-ho? 😉


Posts relacionats

10 Comments

 • gemma ha dit:

  M’apunto la recomanació, tot i que sent de Sabadell hauré de dir molt fluixet que he anat a esmorzar a Terrassa, je je je… 🙂

  • nuni ha dit:

   Gemma! Prometo no publicar-ho enlloc quan vinguis a esmorzar a Terrassa!! Intentaré… xD Ja veuràs que t’agradarà! 😉 Petons!!!!

 • Bet ha dit:

  M’encanta l’entrada Nuni!!! vaig estar molt a gust amb vosatres, ja tinc ganes de tornar-vos a veure! 😉
  Aquestes magdalenes són una passada de bones, les que vaig dur a casa van volar! I és veritat, quedes com un senyor si les fas com a regal!
  Espero que els hi vagi molt bé i que la gent de Terrassa i els voltants s’animi a anar-hi, com la Gemma! jeje
  Petonassos (a l’èric també!) i fins aviat!!!

  • nuni ha dit:

   Hola Bet!!! Va ser un matí molt maco! Que bé vem esmorzar eh??
   No m’estranya que volessin les magdalenes quan les vas portar a casa! Quan per Nadal vaig portar-ne a casa per fer les fotos del concurs també van volar!!! Són molt bones!
   Petons també per tu guapíssima!! Quan vulguis repetim! 😉

 • Nathalie ha dit:

  Hola, no sabia que tuvieran tienda en Terrassa, yo las probé en la Fira modernista hace un par de años, están de muerte!!!! Creo que me pasaré alguna tarde por ahi, gracias por el reportaje.

  Saludos de Natagourmet

  • nuni ha dit:

   Hola Nathalie!!
   Doncs sí!! Aviat farà un any que van obrir la botiga! Passa-t’hi un dia segur que t’encantarà!
   Besos!!!

 • Cal Soparet ha dit:

  Nosaltres som de Terrassa i hi hem berenat més d’una vegada… boníssimes!!!!!

  • nuni ha dit:

   Hola Susanna i Juan Pedro!
   Ostres!! Bloc terrassenc que no tenia controlat! Ara mateix us enllaço! ;).
   Una abraçada!

 • Brutals, aquestes madalenes! Sempre que anem a Castellfollit en comprem, ara els de Sabadell no haurem d’anar tant lluny (però si d’incògnit, eh Gemma?)

  Una abraçada, Nuni

  • nuni ha dit:

   Hola Ester!! Prometo no escampar la vostra escapada terrassenca!
   Però veniu a esmorzar un dia que aquestes magdalenes com ja saps estan de por!! 😉
   Moltes gràcies pel teu comentari! Molts petons!

PASSWORD RESET

LOG IN