Bloc de receptes i cuina

Llepafils al Teatre Poliorama

SHARE
, / 2840 0

El post d’avui és una bona recepta per passar-ho bé en família! Anem al teatre!!!!!

llepafils

La setmana passada ens van tocar unes entrades, a través d’un concurs de Mercats de Barcelona, per anar a veure l’obra Llepafils de la productora Teatre al detall, en la programació familiar “Viu el Teatre” del Teatre Poliorama de Barcelona.

LLEPAFILS_01

O sigui que ja em teniu diumenge al matí agafant els ferrocarrils amb dos dels meus petits Mindundis que cap a BCN falta gent! Les expectatives després de llegir la sinopsi de l’obra ja eren molt altes però després de veure-la i fer-nos un tip de riure amb els nens ja vaig tenir clar que us l’havia de recomanar a través del bloc!

Tots, qui més qui menys, hem batallat per fer menjar de tot als nostres fills (o nebots, o germans, …) però us heu plantejat què passaria si tinguéssiu un nen que només mengés patates fregides de bossa? Doncs és el que els hi passa a la Olívia i en Llòfia, dos cuiners que cuiden el Lluiset que és un nen dur de pelar… no hi ha manera de fer-lo menjar res de RES!

LLEPAFILS_02

I aquí comença l’aventura! Com fer menjar a un nen que no menja! Hauran d’investigar què fer i com fer-ho per descobrir-li el plaer pel menjar al Lluïset. Imaginació, joc, música, mil peripècies i sobretot molt d’humor és el que viureu durant l’espectacle, fresc, amb ritme i molt enginyós! A més a més té el component educatiu on ens ensenyen, com tantes vegades hem dit, que la millor manera d’aprendre és a través del joc!   En aquest vídeo teniu un tastet de l’obra per acabar-vos de convèncer!

Un gran indicador per recomanar-vos de manera tant general i per a tots els públics aquesta obra és que a la meva filla gran, de 13 anys (aquella edat… ja m’enteneu…), es va fer un fart de riure durant tota l’obra i en va sortir tant encantada que fins i tot es va voler fer una fotografia amb els protagonistes!

Llepafils_i_nens_editEncara esteu a temps de veure-la! Jo hi tornaria i tot! Queden dues sessions els dies 16 i 23 de desembre a les 12:30 h i l’entrada té un cost de 13,50 € (21% d’iva inclòs…). Eps! Els nens amb Carnet del Súper 3 entren gratis!!! Es recomana per a nens a partir de 3 anys.

rap_guillem_edit

Una bona manera de començar un diumenge! És dels millors espectacles per a públic familiar que he vist en els últims temps! I amb 3 petits a casa us asseguro que n’hem vist un bon tou!  Aneu-hi, us encantarà!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN