Bloc de receptes i cuina

Llepafils al Teatre Poliorama

SHARE
, / 2999 0

El post d’avui és una bona recepta per passar-ho bé en família! Anem al teatre!!!!!

llepafils

La setmana passada ens van tocar unes entrades, a través d’un concurs de Mercats de Barcelona, per anar a veure l’obra Llepafils de la productora Teatre al detall, en la programació familiar “Viu el Teatre” del Teatre Poliorama de Barcelona.

LLEPAFILS_01

O sigui que ja em teniu diumenge al matí agafant els ferrocarrils amb dos dels meus petits Mindundis que cap a BCN falta gent! Les expectatives després de llegir la sinopsi de l’obra ja eren molt altes però després de veure-la i fer-nos un tip de riure amb els nens ja vaig tenir clar que us l’havia de recomanar a través del bloc!

Tots, qui més qui menys, hem batallat per fer menjar de tot als nostres fills (o nebots, o germans, …) però us heu plantejat què passaria si tinguéssiu un nen que només mengés patates fregides de bossa? Doncs és el que els hi passa a la Olívia i en Llòfia, dos cuiners que cuiden el Lluiset que és un nen dur de pelar… no hi ha manera de fer-lo menjar res de RES!

LLEPAFILS_02

I aquí comença l’aventura! Com fer menjar a un nen que no menja! Hauran d’investigar què fer i com fer-ho per descobrir-li el plaer pel menjar al Lluïset. Imaginació, joc, música, mil peripècies i sobretot molt d’humor és el que viureu durant l’espectacle, fresc, amb ritme i molt enginyós! A més a més té el component educatiu on ens ensenyen, com tantes vegades hem dit, que la millor manera d’aprendre és a través del joc!   En aquest vídeo teniu un tastet de l’obra per acabar-vos de convèncer!

Un gran indicador per recomanar-vos de manera tant general i per a tots els públics aquesta obra és que a la meva filla gran, de 13 anys (aquella edat… ja m’enteneu…), es va fer un fart de riure durant tota l’obra i en va sortir tant encantada que fins i tot es va voler fer una fotografia amb els protagonistes!

Llepafils_i_nens_editEncara esteu a temps de veure-la! Jo hi tornaria i tot! Queden dues sessions els dies 16 i 23 de desembre a les 12:30 h i l’entrada té un cost de 13,50 € (21% d’iva inclòs…). Eps! Els nens amb Carnet del Súper 3 entren gratis!!! Es recomana per a nens a partir de 3 anys.

rap_guillem_edit

Una bona manera de començar un diumenge! És dels millors espectacles per a públic familiar que he vist en els últims temps! I amb 3 petits a casa us asseguro que n’hem vist un bon tou!  Aneu-hi, us encantarà!


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN