Bloc de receptes i cuina

Farcellets de pollastre amb salsa de ceba, alls tendres i pastanaga

SHARE
, / 8510 6

Avui en dia, i en el context de crisi que vivim, és d’agrair tenir receptes tot terreny que tant ens serveixin per fer un bon àpat de diumenge, com que permeti posar-lo en un tupper per menjar fora de casa a la feina o a l’escola. Si a sobre el carnicer de capçalera és innovador i vol facilitar aquesta tasca fent preparacions originals per a que cadascú ho prepari com vulgui ja és una combinació de la bomba! És el cas del Xavi de Cal tall rodó. Constantment està sorprenent-nos amb noves preparacions que de manera catxonda ens comunica a través de les xarxes socials (per tant es pot dir que “ens veiem” cada dia!). Al marge de ser un magnífic xef/carnisser el seu producte és d’una gran qualitat! Ah! I fa descompte per a família nombrosa (fet que a mi em va de perles! 😉 ).

L’altra dia al fer-li la compra em va convidar a preparar uns farcellets de pollastre farcits amb trinxat de vedella a la mostassa perquè els preparés com vulgués i després li expliqués. Renoi! Em va fer molta il·lusió rebre aquest regal i vaig marxar donant-li voltes a com els prepararia. Finalment vaig optar per una recepta que agradés a grans i petits, fàcil de fer i com us deia apte pel tupper!

Amb aquesta recepta vull participar en la iniciativa que està portant a terme Intermón Oxfam Taula per a 7.000 milions de persones. La campanya reivindica el dret a l’alimentació a tot el món i  denuncia que gairebé 900 milions de persones se’n van a dormir amb gana cada nit, mentre el nostre planeta produeix aliments suficients per a tothom. Col·laborem-hi perquè l’única fam que existeixi al món sigui la fam de justícia!

FARCELLETS DE POLLASTRE AMB SALSA DE CEBA, ALLS TENDRES I PASTANAGA per a 7.000 milions de persones!

INGREDIENTS (per a 4 persones):

 • 6 farcellets de pollastre (o pollastre) En poso 6 pq els grans en mengem 2 per cap i els nens 1 per cap. 😉
 • 2 cebes tendres
 • 2 alls tendres
 • 2 pastanagues
 • 1/2 l de brou de pollastre
 • oli, sal, pebre
ELABORACIÓ:
 1. Netegem, pelem i tallem a brounois (quadradets mitjans) la ceba tendra i la pastanaga. Reservem.
 2. Netegem, pelem i tallem a rodelles els alls tendres. Reservem.
 3. En una cassola posem un raig generós d’oli d’oliva que ens cobreixi el fons. Un cop calent marquem i enrossim els farcellets de pollastre ja salpebrats per totes les cares. Reservem.
 4. Afegim a la cassola, amb el mateix oli d’haver enrossit el pollastre, la ceba tendra i la pastanaga que deixarem sofregint a foc mitjà. Quan la ceba se’ns torni transparent afegirem els alls tendres. Ho deixem coure junt fins que se’ns enrosseixi lleugerament.
 5. Tornem a la cassola els farcellets de pollastre, aboquem el brou de pollastre (que tindrem calent) i ho deixarem coure a foc lent durant mitja hora (remenant de tant en tant perquè no se’ns enganxi. Si veiem que li falta brou n’hi afegim una mica).
 6. Apaguem el foc i ho deixem reposar uns minuts.
 7. Si volem que la salsa tingui una textura més suau apartem els farcellets i triturem el sofregit. Tot seguit emplatem i cap a taula falta gent! Bon profit!

Una recepta completament natural i apte des del més gran al més petit de la casa! Una bona opció per endur-te dins un tupper i menjar-te-la còmodament ja que es menja tot  sense deixar restes. Per acompanyar hi queda molt bé un arròs blanc que amb la salseta queda boníssim! I pels més panarres, ja sabeu! A sucar-hi pa! 😉

Per si voleu venir a conèìxer el Xavi de Cal Tall rodó el podeu trobar a:

Cal Tall Rodó – Steakhouse –
Adreça: C/ Col.legi,5 local 2
08221 Terrassa (al centre de Terrassa)
Telefon: 637 52 52 86

“Cal Tall Rodo – Steakhouse és una carnisseria emocional que a banda de servir-te un producte de QUALITAT de forma EFICAÇ i amb total CONFIANÇA, afegeix al teu cistell una emoció que acompanya cada referencia i que es mostra des de el moment en que la compres fins que la degustes al plat, omplint de satisfacció el teu esperit i el de la gent que estimes. Xavi, el teu Personal Butcher”


Posts relacionats

6 Comments

 • gemma ha dit:

  Sort en tenim d’aquests comerços de confiança, oi? El tracte i el producte ens fan clients fidels 😉
  I qui sap, posant una guarnicó especial, aquest plat es podria convertir en un segon pel dia de Nadal, no? 😉

 • jordi ha dit:

  Ets una crack Nuni!!!! Gemma, pel dia de nadal i per la boda de la infantaaaaaaaa

 • Saps què estava pensant… em podries convidar a dinar a casa teva, no? jajajajaja Quina pinta per favort!!
  Petonets guapíssima!
  Sandra

 • miquel ha dit:

  poder tener comercios de confianza es una suerte hoy en dia y asi se hacen mejor las recetas.Un estupendo pollo con esta salsa y con aires de festivo.Y ademas para una buena causa.
  peto

 • Laia ha dit:

  Ostres! M’ha agradat molt aquesta recepta amb pollastre! És ben original ^^
  Però he de confessar que el que més m’ha sorprès és que la carnisseria que ens has recomanat estigui a Terrassa! Quan passi pel centre ja la buscaré!!! No m’hi havia fixat mai! ^^” (quina vergonya XD)

  Molts petons 🙂

 • Marina ha dit:

  Oh! Quin pollastre més bo!! Quina sort tenir amics així, que a més de fer favors als amics, també té en compte que la matèria primera sigui de qualitat!! Una foto i una crònica molt xules!!! Petonets!!

PASSWORD RESET

LOG IN