Bloc de receptes i cuina

Blocs contra la fam 2012

SHARE
, / 3651 9

Actualment, es calcula que més d’un milió i mig de persones viuen en situació de pobresa a Catalunya. La xifra esgarrifa…

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya d’enguany, es portarà a terme el proper 30 de novembre i 1 de desembre, en la que es podrà donar aliments a més de 700 supermercats i mercats d’arreu de Catalunya. Cal remarcar que la recollida serà possible gràcies a la col·laboració de prop de 10 mil voluntaris que contribueixen desinteressadament en la causa!

En aquest enllaç podreu cercar el punt de recollida d’aliments més proper.

Com ja es va fer l’any passat, per tal de contribuir a la causa un grup de blocaires gastronòmics volem donar suport a la campanya aconseguint que el màxim volum de blocs possibles publiquin al seu bloc el dia 30 de novembre una recepta senzilla i barata amb algun/s dels productes que es recolliran. També animant als nostres lectors/es i seguidors/es a participar en el Gran Recapte d’Aliments. Els aliments que es recolliran aquest any són: OLI – LLET – LLEGUMS SECS – CONSERVES DE PEIX

Hem creat un esdeveniment al Facebook sota el nom de Blogs contra la fam: Publiquem recepta (Gran Recapte del Banc d’Aliments 2012) en el que podreu dir-hi la vostra i també enllaçar-nos la recepta que heu preparat des del vostre bloc i que anirem publicant al bloc de Blogs contra la fam.

Un petit granet de sorra des de cadascuna de les nostres finestres virtuals al món per donar a conèixer i convidar a participar en el Gran recapte! Entre tots aconseguirem difondre i animar a participar en aquesta gran causa! Gràcies per participar-hi!!!! 😀


Posts relacionats

9 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN