Bloc de receptes i cuina

Packs Sabor a Mar, experiències gourmet a peu de platja!

SHARE
, / 5789 10

Dimecres passat vam poder assistir a la presentació dels packs Sabor a Mar dels restaurants Arenal i Xup Xup de la Barceloneta. Es tracta d’uns packs que et permeten regalar experiències gourmet de la millor cuina marinera a peu de platja. Qui rep el regal podrà escollir en quin dels dos restaurants gaudir-la i si ho vol fer a l’interior o a la terrassa a peu de platja de la Barceloneta. Si el temps acompanya no us perdeu les terrasses!! Nosaltres vem estar-hi la mar de bé!

Tots els packs inclouen en el preu la beguda i les postres, i són molts flexibles en l’elecció de plats. Per tant no t’endús sorpreses d’última hora com ens ha passat a nosaltres amb d’altres packs comercials… Si teniu qualsevol dubte o voleu canviar quelcom parleu amb el personal del restaurant, us atendran amb molt de gust i resoldran els vostres dubtes! Els menús estan estructurats en un pica-pica o primer plat, segon plat, i postres.

HI HA 3 PACKS DIFERENTS:

Pack Sabor a mar – Arròs MarinerMenú d’arròs tradicional per a dues persones: Pels amants de la cuina tradicional aquest menú inclou com a plat principal paella, arròs negre o fideuà. En aquest enllaç podeu consultar el menú complert. Preu: 59,90 €.

Pack Sabor a mar – Arròs amb llamàntol – Menú d’arròs amb llamàntol per a dues persones: Aquest menú et permet escollir entre arròs amb llamàntol sec o caldós. Nosaltres vem poder gaudir d’aquest menú i us haig de dir que tot era boníssim i que vem escollir l’arròs caldós de llamàntol. Com a professionals de l’arròs i de la cuina marinera que són no cal que us digui que l’arròs i el llamàntol estaven cuits al seu punt just i que l’aroma de l’arròs et feia obrir la gana! En aquest enllaç podeu consultar el menú complert. Preu: 79,90 €.

Pack Sabor a mar – Nit especial Sopar amb encant per a dues persones: Pensat per a ocasions especials i ideal per fer un sopar romàntic a peu de platja. Té diversos plats a escollir, en aquest enllaç podeu consultar el menú complert. Preu: 69,90 €.

Podeu comprar els packs al mateix restaurant, per telèfon al 932.240.353 o de manera totalment segura on-line a la seva web. Allà indicarem on volem rebre el pack.

Qui rep el regal tindrà el dilema d’escollir a quin restaurant anar. Aquí us expliquem una miqueta com és cadascún i l’elecció ja la fareu vosaltres! Sempre podeu repetir i anar a conèixer l’altre restaurant! 😉 Tots dos restaurants estan molt a prop l’un de l’altre, a 200 metres, però cadascú té el seu propi estil. La matèria primera, i les elaboracions com el fumet o les marques, tant importants en la cuina marinera, són elaborades pel mateix cuiner pels dos restaurants. Per tant la qualitat del producte final i el gust dels arrossos és igual a tots dos.

RESTAURANT ARENAL

El restaurant Arenal té un disseny atractiu i una cuidada terrassa a peu de platja. Ambient molt càlid i acollidor degut a l’ampli espai de sala i als grans finestrals amb vistes a la platja. De cuina tradicional mediterrània elaborada amb productes frescos de gran qualitat. Té potser un estil més clàssic que el restaurant Xup Xup.

Telèfon de reserves: (+34) 932 210 810
info@arenalrestaurant.com
http://www.arenalrestaurant.com 
Platja de la Barceloneta

Barcelona Com arribar?

 RESTAURANT XUP XUP

També situat davant de la platja de la Barceloneta té un disseny més modern. Amb molts detalls tradicionals de la identitat catalana, li atorguen un aire avantguardista i un ambient desenfadat. Espai molt lluminós també gràcies als grans finestrals de la sala que et permeten veure el mar. També té una terrassa a tocar de la platja, potser la terrassa de Barcelona que té més a prop el mar.

Cuina marinera amb tocs creatius: arrossos i paelles, peix fresc, tapes i carns. Acurada selecció de vins i postres d’elaboració pròpia, comptant que sempre prima la qualitat i la frescor dels productes.

Telèfon de reserves: (+34) 932 240 353
info@xupxuprestaurant.com
http://www.xupxuprestaurant.com

Platja de la Barceloneta
Barcelona Com arribar?

I COM VA SER LA NOSTRA EXPERIÈNCIA?

Doncs vem degustar l’arròs caldós amb llamàntol al restaurant Xup Xup així com d’altres plats disponibles als diferents menús de Sabor a Mar i com us deia en vem gaudir moltíssim. Ens van oferir també els vins disponibles als menús i com a extra un cava que em va encantar, el Gramona Imperial que vaig trobar ideal per acompanyar tot l’àpat! Conversa distesa, noves coneixences i una brisa marina suau i càlida acaronant-te són grans aliats per assolir un àpat memorable.

Us explico el menú amb les fotos que vem fer de l’àpat. Per començar ens esperava aquesta preciosa taula parada a tocar de mar!

I per començar cosetes per picar! A part dels calamars, el peixet i el ravioli de les fotografies, també vem menjar unes cloïsses i coca amb tomàquet.

Per continuar els plats forts! A escollir entre l’arròs sec de llamàntol, l’arròs caldós de llamàntol o el llamàntol a l’estil Xup Xup.

I per postres, després d’aquest tiberi, vem escollir el carpaccio de pinya amb gelat de mojito (tot i que al menú també hi ha el coulant de xocolata que em reservaré per una propera experiència! ;)).

Nosaltres com us podeu imaginar en vem gaudir molt!! I a part és d’aquells regals que saps que si el fas quedaràs la mar de bé!

Per acabar agraïr la invitació als restaurants, a en Jordi director d’aquests per la seva conversa amable i distesa que ens va explicar l’esperit i la filosofia dels restaurants, en José Luis per contactar amb nosaltres i a la resta de personal i blocaires de tendències que van assistir a la presentació. Va ser un plaer compartir el dia amb tots vosaltres! 🙂


Posts relacionats

10 Comments

 • starbase ha dit:

  Barrufa molt, jo em quedo amb l’Arenal….. #emfaiggran 😀

  • nuni ha dit:

   Gaudiràs molt de l’Arenal! El menú és súper complert, però si en tens l’ocasió demana una tapa de carxofa amb foie fregideta (són com unes xips de carxofa) estan d’escàndol!!!! 🙂

 • marina ha dit:

  Tot té una pinta estupenda, Nuni! I ho has explicat molt bé, no tenim excusa!! Això dels calamarsons arrebossats i fregits sempre m’ha robat el cor. Només veure la foto ja me n’anava a reservar un pack sabor a mar ara mateix! petonets i m’alegro que en gaudissiu ” a tuti pleni”.

  • nuni ha dit:

   Marina moltes gràcies! Els calamarsons també sempre m’han agradat! Però l’arròs el fan molt i molt bé!! I ja només el fet de poder trencar la rutina durant una estoneta fent un àpat sobre la sorra de la platja no té preu! 😉 Petons!!!!

 • Jordi ha dit:

  Àpalis!!! com et vas posar… bandarra!!! hihihihihihi
  Marina no em parlis del calamarsons que perdo el coneixement…..
  Petons Nuni

  • nuni ha dit:

   Jajajajaja!!! Beumix feia anys que ningú em feia bandarra!!! xD
   La veritat és que m’ho vaig passar de conya i vem menjar com a Reis!!

   Petons!!!

 • Miquel ha dit:

  És una bona proposta tant per fer en parella o per regalar a algú i quedar la mar de bé.
  La situació dels restaurants és privilegiada i l’arròs estava boníssim 😉

  • nuni ha dit:

   I parles amb coneixement de causa eh??? 😛
   Que bé que vem menjar!! Ho haurem de repetir però rotllo romàntic eh?? 😉 Petons carinyo!!! :*

 • Bet ha dit:

  Ostres, que xulos aquests packs! ho trobo una molt bona idea i quina bona pinta que fa tot!! segur que va ser un dinar fantàstic, nosaltres no som gaire d’anar a la platja, però sopar a les terrases vora el mar ens encanta! Ho tindré en compte per quan hagi de fer regals especials 😉
  Petonets!!!

  • nuni ha dit:

   Hola Bet! 😀
   Les terrasses vora el mar m’encanten… la remor i l’olor del mar m’encanta!! I si el dia t’acompanya fent solet, vas amb bona companyia i et serveixen un tiberi així és un espectacle!!! 🙂
   Molts petons!!

PASSWORD RESET

LOG IN