Bloc de receptes i cuina

La Tavella (Horta Ecològica)

SHARE
, / 6002 5
Fa  unes setmanes ens va arribar un mail amb una proposta de col·laboració amb el bloc. Després de conèixer el seu projecte que integra socialment i laboralment persones amb discapacitat intel·lectual, a través de la recuperació de l’agricultura tradicional no vaig tenir cap dubte d’acceptar!

 

Avui us explicaré què és La Tavella i a mesura que vagi preparant receptes amb els seus productes ecològics us les aniré penjant al bloc.

 

La Tavella va néixer fa 5 anys amb l’objectiu d’integrar socialment i laboralment persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever, a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.

 

Es tracta d’una iniciativa empresarial promoguda per dues entitats sense ànim de lucre: la Fundació Viver de Bell-lloc i l’Associació Sant Tomàs – PARMO, de llarga trajectòria en el món de la discapacitat.

 

A La Tavella produeixen fruita i verdura ecològica certificada  que comercialitzen a través d’Internet sota el format de “cistella tancada”.  Actualment disposen de finques a les comarques del Vallès Oriental i Osona (un total de 9ha.), col·laboren estretament amb productors de tota Catalunya i amb altres entitats socials que, com les entitats promotores, han vist en l’agricultura ecològica un instrument molt útil per a la inserció de col·lectius en risc d’exclusió.

 

La Tavella és fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social.

 

Com podeu contribuïr vosaltres amb el projecte de la Tavella?

 

Molt fàcil! A través de la seva web podeu fer comandes de les diferents cistelles ecològiques (fruita, verdura, mixtes) escollint el pes de la cistella (5 quilos, 10 quilos, individual) i la periodicitat de la vostra comanda (setmanal, quinzenal, puntual), que podreu recollir al punt de recollida més proper de casa vostra.

 

A part també podreu demanar les cistelles especials que tenen, com la infantil, la d’escalivada, la graellada, la de patates i ceba, la d’amanides, … així com d’altres productes d’elaboració pròpia com salses, conserves i fins i tot podreu apadrinar una gallina que us inclourà ous ecològics a la vostra cistella!

 

A la web també hi podreu trobar la composició exacte de cada cistella sempre en funció de la fruita i verdura de temporada! Els preus de les cistelles van dels 25 als 42 € (en una cistella mixta puntual). L’import variarà depenent del tipus de cistelles, del pes i de la periodicitat que escolliu. Un preu just per una causa justa i un producte excepcional!

 

Amb les fruites i verdures que ens van fer arribar farem receptes que anirem publicant al bloc i que adjuntarem els enllaços d’aquestes en aquest post. De moment guaiteu quina preciositat de cistella (el “bodegó” és només una mostra dels diferents productes que ens van fer arribar)!! Moltes gràcies la Tavella!

 

Si voleu estar a la última de les novetats de la Tavella els podeu seguir a través de les xarxes socials a Facebook i a Twitter.

 

Receptes amb productes ecològics de la Tavella:

5 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN