Bloc de receptes i cuina

Comiat de la Loreto de Sabores de Colores (al restaurant Ca l’Esteve!)

SHARE
, / 3922 3

Dissabte passat un grup de blocaires vem voler acomiadar a la nostra companya/amiga Loreto, del bloc Sabores de Colores, que després de 9 anys estudiant a Barcelona se’n torna cap a la seva terra natal, un cop acabada la carrera d’arquitectura. La Lore se’ns en torna cap a Tenerife per començar una nova etapa que sens dubte li anirà molt i molt bé! A part per fi podrà estar cada dia amb l’Adal la seva parella que deu estar delint-se per tenir-la a casa després d’aquests anys! Però anem al tema… que la Lore se’ns en va! 🙁 I ens vem acomiadar d’ella de la millor manera que sabem fer els gastroblocaires! Al voltant d’una taula compartint un àpat fantàstic!

Pels que no coneixeu el bloc de la Loreto, Sabores de colores, us en recomano la visita! És d’aquells blocs que fa goig de veure, amb fotografies molt cuidades i idees molt innovadores! Es nota el seu pas per Hofmann, quins postres i dolços que fa! A part també hi ha recomanacions de botigues per visitar o informacions pràctiques com els tipus de tall que utilitzem a la cuina.

Després de coincidir en els darrers anys en diferents trobades blocaires puc afirmar que el primer que captiva de la Loreto és el seu somriure! Després deixeu-vos seduir per la seva animada conversa amb el marcat accent canari! Sort que tenim les xarxes socials i els mateixos blocs que ens permetran que la distància s’esfumi per tal de poder continuar gaudint de la seva amistat.

El comiat el vem fer al Restaurant Ca l’Esteve, on el Xesco ens tenia preparat un menú fet a mida per a l’ocasió! Va ser una festa maca, emotiva, on no hi van faltar els somriures, l’emoció i fins i tot la llagrimeta escolant-se parpella avall!

Anem a l’àpat! El menú constava de diferents entrants, un segon plat escollir, postres i cafès. De segon plat, i sent el Xesco el xef, vaig llençar-me de cap a l’arròs caldós de ceps i calamar! 😀

Per començar una amanida de tomàquet servida en copa ben fresqueta i elaborada amb els productes de l’hort del Restaurant.

La carajata són els fetgets del conill, en aquest cas amb sofregit i una crema de patata de l’estil parmentier. Molt bo!

Unes croquetes de calamar amb allioli negre. Em xiflen les croquetes i aquestes eren delicioses!

La delicada flor del carbassó farcida i en una tempura, ben cruixent!

Els fruits de l’hort de Can Oliveró en tempura! Gustosos i cruixents!

Un dels meus preferits! Unes mandonguilles amb tallerines de sípia! M’encanta la sípia servida d’aquesta manera tallada tant fineta que recorden un plat de tallarines! La sípia súper tendra, molt i molt bo!

I aquí el plat estrella! Un arròs caldós de ceps i calamars! Gustosíssim! I quin goig trobar trossos de calamars i ceps de manera abundant! Ja em perdonareu però m’he cansat de demanar arrossos de ceps on no he trobat ni un cep! Aquest fantàstic!

Aquí un dels moments més emotius del comiat de la Loreto. Quan va entrar el pastís i li vem donar el regal conjunt a la Loreto! Li vem regalar una caricatura personalitzada d’ella acompanyada de dedicatòries de molts dels blocaires que la coneixem i l’admirem! Moltes gràcies especialment al Tiriti que es va currar el muntatge del regal! I a l’Òscar de Gastroblocaires per l’organització de tot plegat! 😉

I per acabar un dia rodó, vem acabar a la terrassa del restaurant fent uns gintònics de comiat!

Loreto et desitjo molta sort en aquesta nova etapa que inicies!! Com em vas dir al acomiador-nos ens llegim i ens tonarem a veure a l’octubre! Fet!! 🙂

Tot i que va ser un dia molt maco tots els comiats deixen un regust amarg… sort de les receptes de la Lore que ens ajudaran a endolcir-lo! Bones vacances!! 🙂


Posts relacionats

3 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN