Bloc de receptes i cuina

Sopar al Festival GREC de Barcelona

SHARE
, / 5830 2

Avui us presento una altra terrassa Barcelonenca ideal pels sopars d’estiu i en un marc incomparable, el Teatre Grec de Barcelona! Aquesta però només està oberta durant el Festival GREC de Barcelona per tant, aprofitem per anar-hi perquè el Festival s’acaba el 31 de juliol! Si aprofiteu per anar-hi algun dia d’actuació gaudireu per doble banda! Des de l’espai Child-out de l’Espai gastronòmic del GREC podreu gaudir escoltant els espectacles prenent un bon gintònic!

Doncs en aquesta ocasió un grup de blocaires vem sopar-hi convidats per Casanovas Catering qui en té la consessió aquest any i organitzat de nou per Gastroblocaires. El menú que ens van servir va constar d’uns quants entrants per compartir, un segon que vem escollir a la carta, les postres i cafè. La relació qualitat-preu és molt correcte i les vistes de Barcelona, el teatre Grec i els seus jardins són magnífics! Els plats,  entrants de la carta i propostes de pica pica ronden entre els 4 als 14 €. També tenen carta de vins que no és molt àmplia però els preus són molt ajustats.

Us deixo el nostre sopar blocaire en imatges perquè us en feu una idea. 😉

Aquests són alguns dels entrants i pica-pica que podeu trobar a la carta: Roques de formatges curats amb macadàmies, Fondue de Camembert amb bastonets de sèsam, Encenalls de pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet natural, Farcellets de llagostins i alls tendres amb salsa thai i Salmorejo amb llagostins i cruixents de parma.

De segon plat vem demanar: Fines fulles de vedella rostida amb poma glacejada i sal fumada, Filet de vedella natural amb piquillos confitats a l’all cremat, Popietes de bacallà en tempura salsa tàrtara i salbitxada i Calamarsets amb patates confitades i el seu suc.

De postres: Sacher amb coulis de gerds, Cubano de xocolata i Sorbet de mandarina i mango. I per acabar la nit un bon gintònic amb ginebra Jodphur perfumada (com a mi m’agraden) que ens van servir amb aranja i llima.

A part de sopar també podeu anar a prendre una copa o picar alguna cosa a la fresca! En aquest enllaç podreu veure la carta per anar planificant el vostre sopar a la fresca! I per planificar quan anar-hi us deixo la programació del Festival GREC de Barcelona. Recordeu que estarà obert fins el dia 31 de juliol!

Restaurant Teatre GREC: Casanovas Catering – Passeig Santa Madrona, 36. Barcelona. Tel. 658 954 201 (millor truqueu abans per reservar ;)) Si no teniu entrada per l’espectacle podreu accedir al restaurant a partir de les 10 de la nit.

Un vespre molt agradable, un bon àpat, un lloc preciós amb molt bona companyia! Què més es pot demanar? 😉


Posts relacionats

2 Comments

 • starbase ha dit:

  Ben poca cosa més es pot demanar 🙂
  Be sí, com poder es pot. Però que això ja és molt!! 😀

  • nuni ha dit:

   Hola Òscar!
   En els temps que corren podem dir que som uns privilegiats.
   Per tant per demanar que no quedi! Però amb el que tenim ja és un gran regal! Un gran sopar, vaig estar-hi molt a gust!

   Una abraçada!

PASSWORD RESET

LOG IN