Bloc de receptes i cuina

Cuinetes als medis (hat-trick mediàtic!)

SHARE
, / 6114 16

Per una vegada deixeu-nos fer un post d’autobombo! 😉 Estem molt contents perquè en els darrers mesos diferents mitjans de comunicació han parlat de Cuinetes!

El primer va ser a través de l’Anna Murgadas que ens va fer una entrevista a tres blocaires Terrassenques pel diari terrassenc La Torre del Palau (de Nació Digital). En aquesta ocasió ens vem trobar amb l’Eva de El Cullerot Festuc i la Laura de Coure Coulants i tot conversant en una cafeteria l’Anna ens va anar “entrevistant” per tal de conèixer els orígens dels nostres blocs, com els definíem, així com la nostra opinió sobre temes molt actuals com els blocs com a eina de publicitat. D’aquella tarda tant acollidora en va sortir aquest article: Tres terrassenques que saben el que es cuina

Unes setmanes més tard rebia un mail del programa Maneres de Viure de COM Ràdio per anar a parlar sobre el bloc i el fenòmen dels blocs gastronòmics al seu programa.

El programa es va convertir en una tertúlia conduïda per Jordi Sacristán, aquest cop acompanyada de la fantàstica companyia del Xavi de Els fogons de la Bordeta i de nou amb (i gràcies a) l’Anna Murgades del Salsassec amb Bolets (a qui qualsevol dia la faré padrina del bloc!! ;)).

Aquí podeu veure l’entrada al bloc del programa Maneres de Viure que ens van dedicar: Cuinetes i Fogons de la Bordeta: Blogs de Cuina

 

aquí podeu escoltar l’àudio de l’entrevista:

I l’última aparició mediàtica va ser fa dues setmanes al programa de ràdio El món a RAC1 on Jordi Basté va recomanar el bloc Cuinetes definint-lo com a “[…] Blog excel·lent, en marxa des de ja fa força temps, amb un gran disseny, molt bones fotografies i molt variat. No només hi ha receptes, hi ha recomanacions de propostes, locals i botigues. Molt, molt recomanable.” Uuuaaauuu!! Aquí ja se’ns va caure la baba!!! 🙂

Aquí podeu llegir la recomanació: A cop de Click: Cuinetes

I per rematar el Hat-trick mediàtic de Cuinetes, fa unes setmanes vem rebre un mail del programa Cuines de TV3 on ens convidaven a gravar un dels programes, que s’emeten els divendres, com a aficionats a la cuina! Després de pensar-ho una estona va poder més la Il·lusió que la “por escènica” i vem acceptar la invitació! ^^

Ja tenim consensuada la recepta amb la Tana Collados, directora del programa Cuines, que serà senzilla i elaborada amb productes ecològics. Gravarem a principis de setembre i s’emetrà un divendres de finals del mateix mes. Quan l’anem a gravar ja us ho explicarem! 😉

Acabem el curs molt satisfets i contents! Moltes gràcies a tots vosaltres, ja que és gràcies a vosaltres que el bloc ha rebut el reconeixement dels darrers mesos! Marxem de vacances amb moltes ganes de continuar treballant en el bloc i continuar compartint amb tots vosaltres les nostres experiències gastronòmiques! Gràcies de tot cor! 😉


Posts relacionats

16 Comments

 • Sara Maria ha dit:

  M’agrada, m’agrada, m’agrada…. Molts “m’agrada”!!!!!!

 • Lourdes ha dit:

  Com n’estic d’orgullosa! Si, senyor! Endavant els cullerots!!!!
  Mooooooooooltes felicitats Nuni!!! T’ho mereixes.
  Petonarros.

 • Maida ha dit:

  Sens dubte totalment merescuda! Moltes felicitats! I desitjant veure el programa al setembre

 • manel ha dit:

  felicitats! estarem pendents de la tele :-))

 • Marina ha dit:

  Gràcies a voslatres, noies! M’alegra molt aquesta repercussió del blog. I no dubteu que jo estaré ben alerta de l’aparició a la televisió!! D’aquí a al món, a menjar-nos-el sense fer-li mal! Petons

  • nuni ha dit:

   Hola Marina!
   La veritat és que va ser com un afecta cadena! Va ser sortir a un medi i després començar a contactar-me els altres! Suposo que deuen estar pendents de les notícies d’un si altres! El fet és que fa il·lusió! 😉

   Una abraçada!

 • Judith ha dit:

  molt be!!!! enhorabona. estic desitjant veure’t en acció al programa de cuines!!! ja ens avisaras oi??? petonets

  • nuni ha dit:

   Hola Judith!
   I tant! Ja us avisaré en quan sàpiga la data exacte d’emissió! Espero que vagi bé! :S
   Gràcies!! Molts petons!!! 🙂

 • marta ha dit:

  Ostres, 30 blogs de cuina al 2008, per tant el meu era un dels 30!!! Ostres ostres!!!
  Molytes felicitats Nuni!!! Tu si que vales!!!
  Ptnts a tota la family!!!

 • Bet ha dit:

  Oleeee!!! molt bé!! ^^ felicitats! si es que la feina ben feta es nota 😉 com que mai em perdo el cuines, segur que et veuré! petonets!!

  • nuni ha dit:

   Hola Bet guapíssima!
   Moltíssimes gràcies!! Ja avisaré quan sàpiga la data d’emissió del Cuines!

   Molts petons!!!

PASSWORD RESET

LOG IN