Bloc de receptes i cuina

Moritz, cargols i “flamencu”!

SHARE
, / 4807 2

Moritz, juntament amb l’empresa PUMM, organitza uns sopars a la fresca a la Caseta de Migdia a Montjuïc on podreu sopar en un entorn amb vistes privilegiades de Barcelona!

Nosaltres vem ser-hi la setmana passada convidats per Moritz a través de Gastroblocaires juntament amb altres amics blocaires i ens ho vem passar genial!

Arribar al mirador del migdia el dia que tocava el Bruce va ser tota una odisea! Sort que pel camí em vaig trobar el “microbus” de Moritz (que és una passada!!) que havia recollit alguns blocaires a la fàbrica Moritz i els portava cap al mirador, i el vaig poder seguir!

Un cop allà bon ambient, música en directe, retrobament amb amics i cap a taula falta gent! #cargolsiflamencu!

El menú que vem menjar, i que serveixen cada dijous a partir de les 9 del vespre, fins el 14 de juny, consta de cargols, carn a la brasa amb amanida, pa torrat, postres i la varietat de Moritz que vulgueu (jo vaig ser prudent i amb dues en vaig tenir prou 😉)! El preu del menú és de 19 €.

De fons espectacle de flamenc en directe! I després de sopar… a ballar (qui ho vulgui… ;))!

Em consta que els cargols eren boníssims (jo no els vaig provar pq no m’apassionen… traumes infantils…) però la carn a la brasa (un quarter de pollastre i una botifarra) era boníssima!!!

Una bona proposta per aquestes nits que comencen a ser caloroses per passar un vespre fantàstic i en un ambient ben festiu! Només us faltarà triar una bona companyia! 😉

Si voleu reservar o voleu més informació la trobareu a http://www.facebook.com/MoritzBarcelona o www.pummbarcelona.cat.

Fotos: IGs Nuni_Cuinetes. Fotos del bus i la taula de la Sara-Maria ;). Gràcies!

Consell: Us anirà molt bé aquest planell! 😉


Posts relacionats

2 Comments

 • marina ha dit:

  Nuni, com sempre, molt ben explicat! Quina vetllada més xula, oi? jo hi vaig anar el primer dijous i trobo que aquests jardins són una perla amagada a Barcelona… i amb flamenc, olé! Petonet

  • nuni ha dit:

   Hola Marina!!
   Ens ho vem passar molt bé! I me n’adono que a part del menú i l’entorn que estava molt i molt bé, el que fa memorable la vetllada és la complicitat entre els que hi érem. 🙂 A veure si a la propera coincidim! Molts petons!

PASSWORD RESET

LOG IN