Bloc de receptes i cuina

I les guanyadores són…

SHARE
, / 1854 2

Ja hem fet el sorteig de 5 degustacions dobles a la Nevateria entre tots els que vàreu participar al concurs organitzat a Facebook en motiu dels 500 fans de la pàgina de Cuinetes.

Un cop revisada la llista de participants i eliminant-nos a nosaltres mateixos i alguns comentaris que hi havien duplicats van quedar un total de 60 participants! A tots vosaltres moltíssimes gràcies!! El mètode de sorteig el vam fer a través de la web Random.org que va reordenar la llista aleatòriament donant-nos un llistat en el que les cinc primeres persones van resultar les guanyadores! Felicitats a totes cinc!!!

Avui mateix us hem enviat un mail amb els vals personalitzats i amb les instruccions per a poder-los bescanviar. Desitgem que visqueu una experiència gastronòmica inoblidable!

A tota la resta, moltes gràcies per haver participat! Esperem poder-vos oferir més sortejos i més celebracions a part de les informacions que entre tots compartim i comentem sobre el món gastronòmic ja sigui al bloc, a Facebook o a Twitter. Moltes gràcies! 😉

2 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN