Bloc de receptes i cuina

I les guanyadores són…

SHARE
, / 2170 2

Ja hem fet el sorteig de 5 degustacions dobles a la Nevateria entre tots els que vàreu participar al concurs organitzat a Facebook en motiu dels 500 fans de la pàgina de Cuinetes.

Un cop revisada la llista de participants i eliminant-nos a nosaltres mateixos i alguns comentaris que hi havien duplicats van quedar un total de 60 participants! A tots vosaltres moltíssimes gràcies!! El mètode de sorteig el vam fer a través de la web Random.org que va reordenar la llista aleatòriament donant-nos un llistat en el que les cinc primeres persones van resultar les guanyadores! Felicitats a totes cinc!!!

Avui mateix us hem enviat un mail amb els vals personalitzats i amb les instruccions per a poder-los bescanviar. Desitgem que visqueu una experiència gastronòmica inoblidable!

A tota la resta, moltes gràcies per haver participat! Esperem poder-vos oferir més sortejos i més celebracions a part de les informacions que entre tots compartim i comentem sobre el món gastronòmic ja sigui al bloc, a Facebook o a Twitter. Moltes gràcies! 😉


Posts relacionats

2 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN