Bloc de receptes i cuina

La Nevateria (concurs 500 fans a FB!!)

SHARE
, / 6123 13

A Facebook estem de festa perquè ja som més de 500 fans a la pàgina de CUINETES!!!! 😀

Per celebrar-ho us convidem a participar en el sorteig de 5 experiències/degustacions per a dues persones a la Nevateria d’Olot!

Però, què és la Nevateria d’Olot? Doncs és un lloc que, guanyeu o no el sorteig, no us el podeu perdre!!!

La Nevateria

La Nevateria Sweet & Coffee és el model del que, segons la meva opinió, hauria de ser una cafeteria avui en dia. Un lloc on pots triar fins a 14 preparacions cafeteres diferents ja diu molt de sí (normalment els bars d’aquí només te n’ofereixen 3: el cafè, el tallat i el cafè amb llet i no els treguis d’aquí…). Per això el primer dia que l’Ignasi i la Laia m’hi van portar i vaig veure que tenien un cafè amb llet de 350 ml. (el nevater), quasi ploro de l’emoció! Sóc fan absoluta de les “banyeres” de cafè amb llet!

La Nevateria la trobem en ple centre històric d’Olot, en un local molt càlid i modern! Elaboren el seu propi pa i reposteria, i tenen una gran varietat d’infusions, i preparats amb cafès i/o xocolata. Només entrar en el local et reben unes vitrines replenes de mil meravelles! Pastissos, croissants, mouses, cookies… El disseny del seu packeting també és molt bonic i pràctic!

A la carta hi podem trobar un bon ventall de temptacions:

Cafès (Nevater, xoco/bombó, vienès, capuccino frappé, latte mancchiato aromatitzat, …), Tès, Sucs, Milkshakes, xocolates, gelats, entrepans, brioxeria i pastissets (croissant de mantega, de xocolata, berlina, enseimada, magdalena, plumcake, financier, cookies), pastisseria (sacher, tarta alicant, mousse 3 xocolates, cremòs de xocolata amb llet, mouse de Iogurt i maduixa , tropical …) i Creps.

Nosaltres ens n’hem fet fans absoluts! Capaços de, quan pugem a Cantoni, baixar a berenar a Olot (a 36 km. de curves!) i deixar que la Marta ens aconselli què berenar i ens sorprengui amb les seves preparacions cafeteres!

Els hi hem demanat que ens expliquin una mica la seva història per coneixèr-los una mica més bé! Aquí la teniu!

Qui hi ha darrera la Nevateria?

Doncs darrera hi trobem la Marta i en Sergi que en són els propietaris (a part són socis i parella). Cap dels dos tenien antecedents en el món de la pastisseria, (en Sergi és Diplomat en Turisme i la Marta en Comerç Internacional), tot i així sempre han estat vinculats al sector de l’hostaleria/turisme. Ens expliquen que també els ha influenciat molt el fet d’haver treballat i viscut uns anys a Brisbane, treballant en un obrador de pasta fresca, i ens comenten que segurament allà és on el seu sentiment emprenedor va créixer amb més força.

Com van començar?

Doncs com tants altres projectes va començar sense buscar-ho. Era el Febrer de l’any 2008 i tots dos tenien ganes de tenir un projecte empresarial propi.

Després, mica en mica, es van anar interessant més per tot aquest món, tant del cafè com dels dolços. Tots dos van acabar formant-se a l’Espai Sucre i també per l’escola de Baristes de Cafès Cornellà.

Cap a on van?

La Nevateria els agradaria que evolucionés cap al nou model del que pensen ha de ser una cafeteria (si ha de ser millor que ara deurà ser espectacular! Jo no m’ho vull perdre!).

A nivell de producció, si tot va bé, aquest 2012 traslladaran l’obrador a un local més gran i a partir d’aquí ja es veurà … parats no hi estaran pas!

Quan els hi vem comentar la celebració dels 500 fans i que volíem fer quelcom especial ens van proposar la idea del sorteig de les experiències/degustacions nevateres! I ens va encantar!!! Moltes gràcies de nou Marta i Sergi!! 😉

Què heu de fer per participar al concurs dels 500 fans de Facebook de la pàgina de Cuinetes?

Doncs l’únic requisit és que sigueu fans de la nostra pàgina. Si encara no ho sou ho podreu fer en el mateix moment de participar-hi. Cliqueu aquest enllaç i empleneu les dades que us demanem (nom, mail i comentari). I ja formareu part del sorteig!

Fins quan puc participar? Quan es farà el sorteig?

Podeu participar-hi fins el dia 30 de gener (inclòs). El sorteig el farem l’endemà i farem públic, al bloc i al FB, els 5 guanyadors dels vals per a dues persones.

I si em toca? Què haig de fer? Fins quan el puc bescanviar?

Si ets dels afotunats/des guanyadors/es rebràs un mail amb el val personalitzat que hauràs d’imprimir i bescanviar el dia que aneu a gaudir de l’experiència nevatera. Abans però haureu de trucar a la Nevateria per informar del dia que hi anireu. El podreu bescanviar fins a finals del 2012.

No sóc d’Olot i aprofitaré per fer turisme. Què em recomaneu visitar?

Qui millor que un olotí mediàtic per respondre aquesta pregunta… en PEP NOGUÉ!

QUÈ VISITAR? Hi ha molts llocs per visitar: la Fageda d’en Jordà, Hostalets d’en Bas, Santa Pau, Besalú, i a Olot, prodríen pujar al volcà de sant Francesc des d’on es veu tot Olot. Una visita al Mercat també és molt interessant.

A ON DINAR? A dinar podrien anar a la Quinta Justa a Olot mateix, a l’Hostal dels Ossos a la carretera de Santa Pau i a l’Hostalet a Hostalets d’en Bas.

QUAN VENIR-HI? El primer diumenge de febrer és la fira del farro a la Vall de Bianya, i el segon diumenge és la Fira del Fajol a Batet de la Serra. Si hi aneu un d’aquests dies us podreu trobar en Pep a les Fires i us podrà donar més explicacions sobre aquesta meravellosa terra. Sinó, qualsevol època de l’any té el seu encant. Els paisatges són espectaculars!

Moltes gràcies Pep per les teves recomanacions!!! Ets un sol!!! 😀

També afegiré a les seves recomanacions que visiteu la botiga els 5 Titius de l’Anna i l’Ivan. Està molt a prop de la Nevateria (a 2 minuts màxim!). El 5 Titius és una botiga gourmet que ofereix la millor selecció de productes artesans i ecològics, triats curosament per a la cuina de cada dia i per a les ocasions especials. Té una gamma extensa de vins, cerveses i delicatessen, magnífica!

Per acabar us deixo l’enllaç del meu particular tour de compres olotines amb l’Ignasi i la Laia, per si voleu aprofitar i visitar les botigues de les que us vaig parlar en aquest post a les acaballes de l’estiu: Un matí de compres olotines amb l’Ignasi i la Laia.

Moltes gràcies per la confiança! Ja en som 500! És gràcies a tots vosaltres que hem arribat fins aquí. Gràcies per acompanyar-nos en el camí i amb més serem, més riurem! Molta sort i us desitjo que gaudiu molt de l’experiència nevatera i garrotxina! Als que no us toqui el sorteig, n’hi haurà d’altres 😉 Però us recomano que, quan pogueu, també hi feu una escapada! No us en penadireu! Salut!!

I el resultat del sorteig (31/01/12) … -> https://cuinetes.bloks.cat/2012/02/02/i-les-guanyadores-son/


Posts relacionats

13 Comments

 • Sara Maria ha dit:

  Això si que és preparar-nos una bona visita a Olot!! Entre la que varem fer amb en Pep i aquestes recomanacions tenim visita al complert!

  • nuni ha dit:

   Hola Sara Maria!

   Doncs la veritat és que es pot planificar un dia fantàstic! De fet un cap de setmana sencer i tot! Hi ha tantes coses interessants a fer que no ens les acabaríem! La Garrotxa és una terra fantàstica! 😉

   Molts petons! I sort!

 • Enhorabona, 500 cuinetes, són molts cuinetes eh!!
  Espero de tot cor que estigueu bé!!

  Petons grossos!

  • nuni ha dit:

   Hola estimats!!!

   Moltes gràcies!!! Tot i que estic a anys llum dels vostres 2 mil i pico fans! Però estem mooolt contents per tenir tants seguidors! ^^

   Estem bé, tot i la “desocupació” estic ocupadíssima! Jajaja! Molts petons! Hem de quedar JA!
   😉

 • Joan Antoni Enrich - Matadepera ha dit:

  Moltes felicitats per les 500 Cuinetes i esperem que ens podrem trobar a Olot. Si no ens toca hi haurem d’anar igualment perque penso que la visita a La Nevateria ja val el viatge.

  • nuni ha dit:

   Moltes gràcies Joan Antoni!
   I tant que val la pena el viatge, per la Nevateria i per el munt de llocs preciosos que hi ha per visitar! És una terra riquíssima! 😉
   Moltes gràcies pel teu comentari i fins ben aviat!

   Molta sort!

 • Enhorabona!

  Nosaltres just ahir vam arribar als 500 i ens vau insporar a l’hora de fer un sorteig… encara que el nostre no té aquest nivell, jejeje! És més d’anar per casa! 😛

  Petonets!
  Sandra

  • nuni ha dit:

   Hola Sandra!!! 😀

   Sïíí!!! Vaig veure ahir que arribàveu als 500!! Moltes felicitats!! Ben ràpid us enfilareu als 1000, n’estic convençuda! 😉

   Ja estaré pendent del vostre sorteig per participar-hi! Segur que val molt la pena!!

   Moltes gràcies per la visita i fins a la recepta del 15! 🙂

   Una abraçada!!

 • Anna ha dit:

  Moltes felicitats pels 500 seguidors!!! La Nevateria té molt bona pinta, així que ara mateix me’n vaig a Facebook per participar al concurs!

  Petonets!
  Anna

  • nuni ha dit:

   Hola Anna!!

   Moltes gràcies! Ja he vist que has participat! Molta sort!

   Petons per tu i l’Aleix!!!

 • Anna ha dit:

  Ja m’ha dit l’Ivan que heu passat per la botiga. Moltíssimes gràcies Per. La recomanació. Un petonàs!

  • nuni ha dit:

   Hola Anna!!! Sí vem passar i l’Ivan ja ens va dir que erets a BCN!! L’Ivan també ens va assesorar molt bé!! Jajaja!!! El vem estar marejant informant-nos sobre els diferents tipus de Gins que teniu!

   Una abraçada!!!

 • […] pots subscriure per correu electrònic Ja hem fet el sorteig de 5 degustacions dobles a la Nevateria entre tots els que vàreu participar al concurs organitzat a Facebook en motiu dels 500 fans de […]

PASSWORD RESET

LOG IN