Bloc de receptes i cuina

A Cuinetes estrenem logo!!

SHARE
, / 4614 15

Ja fa més de 3 anys que vem començar l’aventura d’obrir aquesta finestra virtual al món. Des d’aleshores ens n’han passat un munt de coses! La més especial, sens dubte, és l’arribada del nostre fill petit, l’Èric. Al fer créixer la família vem incorporar un nou petit Cuinetes que, tant sí com sí, havia de sortir al logotip que ens representa en el blog!

I avui ja el tenim!! I ens encaaaaantaaaaa!!! Ens l’ha fet la Mia, una amiga que ja en altres ocasions ens ha fet il·lustracions. Quan el Guillem feia P3 (fa 6 anys!) ens va fer el retrat dels nens de la classe. Quan vem celebrar els 10 anys de casats ens va fer l’invitació de la festa. També l’antic logotip de Cuinetes que mantindrem en segon pla perquè ens sap molt greu treure’l. I la postal de Nadal d’aquest any que ben aviat veureu. Per tant la Mia s’ha convertit en la nostra il·lustradora familiar de manera completament desinteressada! De nou Mia, moltíssimes gràcies! Ets un sol i una artistassa!!! 😀

15 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN