Bloc de receptes i cuina

Dinar blocaire a Ca l’Ignasi (Cantonigròs)

SHARE
, / 3648 4

A aquestes alçades no cal que us presenti ca l’Ignasi oi? 😉 Ho he fet en diverses ocasions (aquí, aquí, aquí i aquí ). En el post en que us presentava Ca l’Ignasi (per primera vegada) acabava dient: Crec que els grans secrets de la Cuina de l’Ignasi són l’elaboració amb estima i paciència dels plats, fets amb els millors productes de la terra, pensats i elaborats sota una mirada moderna! Ara, passat un temps des que ens vàrem conèixer i havent tingut el privilegi de fer-nos amics, reafirmo que és així. L’Ignasi estima la cuina, el producte de la terra, de qualitat, de casa nostra i això es nota en els seus plats.

Avui us explicaré quin menú ens va preparar l’Ignasi en el dinar blocaire que vam fer al seu restaurant a les acaballes de l’estiu.

Després del tast d’embotits a Can Colom ja va ser l’hora d’anar a conèixer el Restaurant Ca l’Ignasi.

Allà ens van rebre la Laia i l’Ignasi que ens van fer una ruta pel restaurant i pel lloc més ansiat de conèixer si ets blocaire, la cuina! Al entrar a la cuina vem poder veure en Martí d’Apunts de cuina feinejant, ja que aquest estiu ha estat treballant al restaurant i en part va ser el motiu de la visita de tota la colla. Després de veure la cuina amb el magnífic forn de llenya on s’hi elaboren i/o s’hi acaben molts dels plats de Ca l’Ignasi va arribar l’hora de seure a taula i deixar-nos seduir a través dels seus plats!

Vem menjar a la sala gran on hi ha una complertíssima biblioteca amb centenars de llibres sobre gastronomia que els que van voler van poder fullejar. Imagineu-vos el festival que suposa per un gastroblocaire!

Aquí teniu els plats que l’Ignasi ens va servir! Tots fantàstics amb una menció especial al bacallà, cuit al punt just, amb el punt exacte de sal i tant melós que les làmines se’ns desfeien a la boca! Fantàstics!

I per acabar l’àpat què millor que fer un Gintònic al pati en companyia de l’Ignasi amb qui vem poder petar la xerrada!

Els blocaires afortunats que vam tastar tots aquests plats i vem poder gaudir de la companyia de l’Ignasi i la Laia vam ser:

La Cuina Vermella (Txell i Kike)
– Els Olleta de verdures (Massitet i Kissumenja)
Delícies del rebost (Sara Maria)
Cuina amb compte (Roger)
Pa de nous (Marta i Albert)
5 Titius i Petroglifa a la cuina (Anna)
Tiritinyam (Tiriti i la seva germana)
Cuinetes (Miquel i Nuni)
Apunts de cuina (en Martí treballant a la cuina)

Moltes gràcies de nou Ignasi i Laia, per la vostra càlida acollida i sobretot sobretot, per fer-nos xalar amb les vostres menges! 😉


Posts relacionats

4 Comments

 • Sara Maria ha dit:

  Gràcies a vosaltres per organtizar-ho i fer-nos-ho conèixer!!

 • Josep Maria ha dit:

  Ostres… quina enveja que ens feu! la veritat es que nosaltres varem descobrir Ca l’Igansi aquest any i va ser fantàstica l’experiència i el tracte encara molt millor. És d’aquells restaurants que tindrem per sempre com a referència.
  Una abraçada i enhorabona pel vostre bloc (des d’avui em faig seguidor vostre…)

  • nuni ha dit:

   Hola Josep Maria!!

   Caram! Moltes gràcies per fer-te seguidor del nostre bloc! 🙂
   Ca l’Ignasi per nosaltres també és un restaurant de capçalera! A part del menjar magnífic que hi fan, l’Ignasi i la Laia són un tresor!

   Una abraçada i fins ben aviat! 😉

PASSWORD RESET

LOG IN