Bloc de receptes i cuina

L’Èric ja és aquí!!!

SHARE
, / 4631 11

Ens fa mooooltaaaa il·lusió poder-vos anunciar que L’ÈRIC JA ÉS AQUÍ!!!!
Com us vem explicar fa uns mesos [aquí] aquest any que encetàvem sabíem que seria ben especial! Esperàvem un petit (el nostre tercer fill) i per fi ha nascut!

L’Èric va néixer el 28 de maig i va pesar 3 quilos 280 grams i va mesurar 50 cm. És un nen preciós i es porta molt bé i no cal dir que tant nosaltres com els seus germans estem encantats!

Aprofitem per explicar-vos que aquesta nova aventura ens ha portat a encetar un nou bloc de caire personal sobre la família. És el Bloc de la Família Labòria i us convidem als qui ens seguiu i/o coneixeu, o a tot aquell qui ho vulgui a que ens hi visiteu.

Però què hi trobarem al nou bloc de la Família Labòria? Doncs per començar, aquest serà el bloc més personal dels que tenim. I tots els membres de la nostra família, tant nosaltres com els nostres fills, es convertiran en els autors de les diferents entrades que hi trobareu. Per tant hi podreu trobar des de com fer una manualitat o un experiment explicat pel Guillem, com una excursió en família, com una crítica musical d’en Justin Bieber (… que ja us dic jo que si l’escric jo serà radicalment oposada a la que us escriurà l’Alba), informació sobre activitats a fer amb nens (tallers, espectacles, …), vaja una mica de calaix de sastre familiar!

Us convidem a passejar per casa nostre i a compartir les vivències d’aquesta família composada per una parella, 3 fills, 2 gats, 1 gos i una hipoteca que tenint en compte que ens acompanyarà durant tants i tants anys, ja forma part de la família.

Cuinetes continuarà actiu i en la mesura en que el temps i el petit ens ho permeti continuarem compartint amb vosaltres receptes, opinions, recomanacions i moments de vida.

Una abraçada per tots i totes!! ^^

11 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN