Bloc de receptes i cuina

L’Alba ja té 12 anys! (Angry Birds cakes)

SHARE
, / 4072 7

L’Alba ja ha fet 12 anys! I enguany ens va demanar que li féssim un pastís d’aniversari amb uns personatges ben especials, els Angry Birds! Els Angry Birds són els personatges d’un videojoc molt de moda que hi juga amb l’iPad del seu pare.

Per fer els pastissos cap problema, a cal’s Cuinetes ens arremanguem sense problema. Ara bé les habilitats artístiques per fer les figuretes dels personatges eren una altra història… per tant se’ns va acudir de demanar-li a la Dolo del Lola’s cake, que és una artistassa, que ens les fes ella amb fondant i evidentment van ser un èxit!!!

Us deixo unes imatges de les figuretes i els pastissos que vem fer i en els dos propers posts us en posaré la recepta de cadascun!


Posts relacionats

7 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN