Bloc de receptes i cuina

GRÈCIA 2010

SHARE
, / 2836 5
GR5.jpg

Poc a poc anem tornant a la normalitat, a la quotidianitat i a mentalitzar-nos de la imminent tornada a la feina i a l’escola. Abans, però, ens recrearem, també a través del bloc, recordant les fantàstiques vacances d’aquest estiu a Grècia!

N’hem après un munt de coses! Sobre la història d’aquesta terra, sobre els seus costums, sobre la seva cultura, i en especial sobre la seva gastronomia. Aquests propers dies prepararé alguns posts sobre la cuina grega explicant-vos algunes de les seves receptes més emblemàtiques que vaig tenir sort d’aprendre de mans d’una cuinera fantàstica que, malgrat la gran barrera de l’idioma, es va oferir a ensenyar-me-les en directe durant tot un dia que vem passar a la seva cuina, casa de la Yanna.

Properament el post i les receptes! Bona tornada a la “realitat” i molt bones vacances als qui encara les podeu gaudir! 🙂

5 Comments

 • Josep Colet ha dit:

  Amb candeletes esperem les cròniques. Grècia és un país magnífic per anar-hi a passar uns dies i al mateix temps empapar-se de història i mitología, de paissatges i gastronomía.
  Una abraçada

 • Rosa ha dit:

  Nuni, quin viatje més fantástic te n’has fet, no em sorpren pas, que hagis vingut enamorada de aquelles terres, jo sempre he volgut anar-hi, peró encara no he pogut, espero amb desitj aquests post .
  Muxus/Petonets

 • Ja estem esperant les receptes, algunes fotos i molts somriures 🙂

 • Les meves vacances, per Sílvia Soto.

  Aquest estiu hem anat amb els papes i els germanets a Grècia, un país molt blanc i divertit. […] un dia ens vam trobar uns catadors espanyols fent uns tastos a uns iogurts que van dir que eren boníssims! […] Ho hem passat molt bé, l’any que ve i vull tornar.

  Típica redacció de la tornada a l’escola, no? 😉

  Esperem més noticies de les illes gregues, oi tant! AAA!!! I per cert, per cert! Ja tinc la postal. La foto molt xula i ja he vist que el teu interès amb Maillard no defalleix 🙂

  Petons petonets! :DDD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN