Bloc de receptes i cuina

GRÈCIA 2010

SHARE
, / 3147 5
GR5.jpg

Poc a poc anem tornant a la normalitat, a la quotidianitat i a mentalitzar-nos de la imminent tornada a la feina i a l’escola. Abans, però, ens recrearem, també a través del bloc, recordant les fantàstiques vacances d’aquest estiu a Grècia!

N’hem après un munt de coses! Sobre la història d’aquesta terra, sobre els seus costums, sobre la seva cultura, i en especial sobre la seva gastronomia. Aquests propers dies prepararé alguns posts sobre la cuina grega explicant-vos algunes de les seves receptes més emblemàtiques que vaig tenir sort d’aprendre de mans d’una cuinera fantàstica que, malgrat la gran barrera de l’idioma, es va oferir a ensenyar-me-les en directe durant tot un dia que vem passar a la seva cuina, casa de la Yanna.

Properament el post i les receptes! Bona tornada a la “realitat” i molt bones vacances als qui encara les podeu gaudir! 🙂


Posts relacionats

5 Comments

 • Josep Colet ha dit:

  Amb candeletes esperem les cròniques. Grècia és un país magnífic per anar-hi a passar uns dies i al mateix temps empapar-se de història i mitología, de paissatges i gastronomía.
  Una abraçada

 • Rosa ha dit:

  Nuni, quin viatje més fantástic te n’has fet, no em sorpren pas, que hagis vingut enamorada de aquelles terres, jo sempre he volgut anar-hi, peró encara no he pogut, espero amb desitj aquests post .
  Muxus/Petonets

 • Ja estem esperant les receptes, algunes fotos i molts somriures 🙂

 • Les meves vacances, per Sílvia Soto.

  Aquest estiu hem anat amb els papes i els germanets a Grècia, un país molt blanc i divertit. […] un dia ens vam trobar uns catadors espanyols fent uns tastos a uns iogurts que van dir que eren boníssims! […] Ho hem passat molt bé, l’any que ve i vull tornar.

  Típica redacció de la tornada a l’escola, no? 😉

  Esperem més noticies de les illes gregues, oi tant! AAA!!! I per cert, per cert! Ja tinc la postal. La foto molt xula i ja he vist que el teu interès amb Maillard no defalleix 🙂

  Petons petonets! :DDD

PASSWORD RESET

LOG IN