Bloc de receptes i cuina

Restaurant Bergantín (Vinaròs II)

SHARE
, / 6112 8

En episodis anteriors…

Massitet ens convida a conèixer el forn de la seva família anomenat Massita a Vinaròs. La seva família ens acull amb els braços oberts i ens mimen, culturitzen, alimenten, sobrealimenten i ens regalen la joia de la corona de Ca Massita: La farinada de repassos.

Després de la súper jornada al forn Massita, vàrem marxar cap a dinar, tot passejant per Vinaròs, al Restaurant Bergantín.

Bergantin.jpg

A Vinaròs aquest novembre era el mes dels Arrossos de les XV Jornades Gastronòmiques, en les que 16 restaurants es sumen en aquesta proposta oferint un menú, on l’arròs és el plat estrella, variat i de qualitat.

El restaurant escoliit pels Olleta de verdures va ser el Restaurant Bergantín un restaurant amb història ja que ens trobem davant la segona generació d’una família dedicada a la cuina mediterrània, amb els productes més bons i frescos de la seva terra. En Carlos, el cap de sala, ens va atendre magníficament, atent a les nostres necessitats (o desitjos!) passant a formar part del nostre grup. Les seves germanes l’Imma i la Cristina són les magnífiques cuineres del restaurant.

Anem al Menú:

ENTRANTS

Tellarines a la planxa

Escopinyes amb llimona

Calamars amb fruits secs

Gambes panxudes

LLAGOSTINS DE VINARÒS (OOOHH!)

ARROSSOS

Arròs amb popets i carxofa

Arròs negre

Arròs amb ortigues (Anèmones… OOHH!!)

Els VINS van ser (font Cocinillas, gràcies! ;-)):

Valmiñor Albariño, de la bodega Adegas Valmiñor (que pertany a la DO Rias Baixas).

Pansa blanca, vi blanc de la bodega Marqués de Alella (que pertany a la DO Alella).

POSTRES

3 tastets de pastissos (un de formatge, de xocolata i de flam)

I uns pastissets que en Massitet va portar del Forn Massita farcits de confitura de cabell d’àngel, de confitura de moniato i sense farcir. Deliciosos! Sobretot el de cabell d’àngel, que m’encanta!

Per fer el final de festa el restaurant ens va convidar a uns xarrups de diferents licors… jo em quedo amb el licor de caramel!

Com en el post anterior us deixem unes “imatges animades” per que us feu una idea de la qualitat del producte i el dia tant meravellós que vem compartir una bona colla de blocaires!

I així es com vem acabar un dia magnífic a Vinaròs! I de ben segur que repetirem!

8 Comments

  • Bon dia estimada amiga!! que xula aquesta sèrie que ens has regalat sobre Vinaròs (millor que Lost, ja t’ ho dic ara!). Ens va saber molt de greu no poder venir… en fi, Vinaròs no és mou i hi ha més dies que llangonisses. Petons reina meva.

  • Glòria ha dit:

    I amb tot això vau poder arribar a les postres?. Segur que us vau deixar un raconet buit per als pastissets!.

  • Vaja menú espectacular, quin dia més bo vau passar…petonets

  • Qué més puc dir, si a sobre llegir aquesta peasso crònica i de tot aquest dinar fabulós en un dia sensacional avui guanyés el Barça amb gol de Slatan al minut 11 de la segona part. Si passés, aleshores ja es que no sabría que més dir.

  • StHilari ha dit:

    magnifica la cronica,….amiga reportera de festes y festins gastronomics … quina marxeta que porteu!!…….quin gust tenen las anemonas??
    Una abraçadaaaaaa

  • illetapitita ha dit:

    Quin dissabte més complert!
    Ja he llegit altres croniques i veig que us ho vau pasar la mar de bé!
    Una abraçada!

  • Manel ha dit:

    Va ser un gran dia, emocionant, divertit… bon menjar, bona companyia, uns amfitrions que ens van fer sentir com a casa nostra… va ser un gran dia.

PASSWORD RESET

LOG IN