Bloc de receptes i cuina

Restaurant TAPIÑAS tradicional Carn

SHARE
, / 5508 5

Fa poc va ser el meu Sant i malgrat caure en un dia laborable d’aquells que no saps a quina hora plegaràs, vem aprofitar una estoneta del migdia per sortir a celebrar-lo. Molt a prop de casa, i en un punt privilegiat, han obert un restaurant nou especialitzat en carn, el TAPIÑAS tradicional carn. A Terrassa n’hi ha un altre de TAPIÑAS però especialitzat en tapes de peix i marisc.

TAPIÑAS tradicional carn està especialitzat en cuina de mercat, carns a la brasa i plats tradicionals. Fan uns menús molt complerts a un preu molt raonable tenint en compte les racions i la qualitat del producte. El local, molt gran i diàfan, està ambientat amb una decoració molt moderna. Al centre del local hi trobem una grandíssima vinicoteca de vidre. Té habilitada una sala de jocs per a infants perquè els nens puguin jugar-hi mentre els pares fan la sobretaula.

Tapinas.jpg

Vem demanar un menú de 18 euros que incloïa primer plat, segon plat, postre, vi o beguda. Jo de primer vaig demanar-me escudella amb pilotetes, mig pollastre a la brasa amb patates al caliu i flam amb nata. L’altre menú va ser una amanida tèbia de formatge de cabra amb fruits vermells, fricandó de vedella i mel i mató amb fruits secs. Per beure aigua i un vi negre (Somontano) prou bo.

La carta igualment és molt recomanable i d’una relació qualitat preu molt interessant! Hi trobem amanides, tapes, ous de pagès, primers plats, plats de cullera de l’àvia, peixos, guarnicions, carns i carns a la brasa. En quan tinguem l’ocasió hi tornarem amb els nens perquè puguin gaudir de l’àpat i de la sala de jocs del restaurant.

L’adreça del restaurant TAPIÑAS tradicional carn és Plaça Maragall, 1. 08221 Terrassa (Barcelona). Telf. 93.785.97.46 (just davant del Teatre Principal).


Posts relacionats

5 Comments

 • Moltes felicitats!!…Santa Nuni??? :p

 • Hola estimada família! com mola celebrar (com diu l’Òscar) Santa Nuni!!! com sempre trieu uns llocs fabulosos. Molts petons!!

 • StHilari ha dit:

  Ben fet !!…. tot el que es pugui celebrar, cal aprofitar-ho, i pel que veig en aixo sou uns mestres!… Per cert és Santa NUni de Lima… o de Pàdua? … ;-))
  Petons!!

 • La Llibreta Viatgera ha dit:

  Nuni, a mi també me n’ han parlat molt bé del Tapinhas de carn, serà qüestió de provar-lo ben aviat!!

  Diuen que el sants tenen 7 dies així que felicitats atrassades!!

  Un petó! “la teva veïna ;)”

  Beth

 • tais ha dit:

  no recomiendo ir a comer al tapiñas no por la comida si no por el trato q nos dan al personal nos hacen hacer muchas horas por muy poco dinero no nos dan de comer ni de cenar no nos dejan consumir nada solo agua del grifo nos hacen revisar los cubos de la basura por si se nos a escapado algun cubierto nos roban el bote y lo peor q el trato es denigrante nos desprecian como si fueramos mierdas ellos tienen una clase superior y eso se tiene q notar todo esto gracias al dueño al señor vicent gracias

PASSWORD RESET

LOG IN