Bloc de receptes i cuina

Restaurant Estel de Gràcia

SHARE
, / 3350 7

Volem compartir amb vosaltres una bona descoberta: El restaurant Estel de Gràcia!

Un vespre calorós de festa major, que els nens estaven a cal’s avis, fugint de les multituds i les cues dels restaurant de Terrassa en plena festa, ens vam escapar al barri de Gràcia de Barcelona.

Per internet en vem trobar molt bones referències i en arribar al local vem poder contrastar-ne les bones crítiques.

Estel de Gràcia

El local és ampli, de sostres alts, decorat amb linies suaus i molt acollidor. Ofereix els migdies, de dilluns a divendres, un equilibrat menú diari i els vespres de dijous, divendres i dissabtes, ens ofereixen els seus plats del menú per poder-los degustar tranquil·lament.
El tracte i el servei és ràpid, eficient i molt proper al client. La seva carta, deliciosa, és plena de pizzes, crêpes, pasta, amanides… sempre realitzats de forma artesanal i amb els millors productes. També hi podem trobar plats com el foie-gras mi-cuit d’ànec amb reducció d’Oporto. Hamburguesa de vedella i secret ibèric farcida de foie. Taula de formatges D.O. Premium. Magret d’ànec confitat a la taronja. Amanida de pernil ibèric amb parmesà. Ravioli de cabra i nous amb salsa de nous. Coulant de xocolata amb taronja…
En aquesta ocasió nosaltres ens vem demanar uns Ravioli de cabra i nous amb salsa de nous de primer i de segon dues pizzes a compartir: la Pizza plato amb salsa pesto i formatge de cabra, i la Pizza de 7 formatges amb nous amb brie, emmental, gorgonzola, camembert, cabra, parmesà i blau. Boníssims tots els plats. En especial ens van sorprendre les pizzes de massa fina i cruixent.
També cal destacar la excel·lent relació qualitat – preu dels plats que ofereixen. Les pizzes tenen un preu d’entre 7 i 12 €, i el preu mig de la carta és d’uns 20 €.
Ens vem sentir tant ben atesos, en un lloc tant acollidor i ens va satisfer tant el menjar que hi serveixen, que de ben segur que repetirem!!! I ben aviat!!!
L’Estel de Gràcia el podeu trobar a: c/ Francesc Giner, 23 (entre la Pça. Rius i Taulet i els Jardinets de Gràcia). Telf: 93 368 44 29.

7 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PASSWORD RESET

LOG IN