Bloc de receptes i cuina

Restaurant Estel de Gràcia

SHARE
, / 4279 7

Volem compartir amb vosaltres una bona descoberta: El restaurant Estel de Gràcia!

Un vespre calorós de festa major, que els nens estaven a cal’s avis, fugint de les multituds i les cues dels restaurant de Terrassa en plena festa, ens vam escapar al barri de Gràcia de Barcelona.

Per internet en vem trobar molt bones referències i en arribar al local vem poder contrastar-ne les bones crítiques.

Estel de Gràcia

El local és ampli, de sostres alts, decorat amb linies suaus i molt acollidor. Ofereix els migdies, de dilluns a divendres, un equilibrat menú diari i els vespres de dijous, divendres i dissabtes, ens ofereixen els seus plats del menú per poder-los degustar tranquil·lament.
El tracte i el servei és ràpid, eficient i molt proper al client. La seva carta, deliciosa, és plena de pizzes, crêpes, pasta, amanides… sempre realitzats de forma artesanal i amb els millors productes. També hi podem trobar plats com el foie-gras mi-cuit d’ànec amb reducció d’Oporto. Hamburguesa de vedella i secret ibèric farcida de foie. Taula de formatges D.O. Premium. Magret d’ànec confitat a la taronja. Amanida de pernil ibèric amb parmesà. Ravioli de cabra i nous amb salsa de nous. Coulant de xocolata amb taronja…
En aquesta ocasió nosaltres ens vem demanar uns Ravioli de cabra i nous amb salsa de nous de primer i de segon dues pizzes a compartir: la Pizza plato amb salsa pesto i formatge de cabra, i la Pizza de 7 formatges amb nous amb brie, emmental, gorgonzola, camembert, cabra, parmesà i blau. Boníssims tots els plats. En especial ens van sorprendre les pizzes de massa fina i cruixent.
També cal destacar la excel·lent relació qualitat – preu dels plats que ofereixen. Les pizzes tenen un preu d’entre 7 i 12 €, i el preu mig de la carta és d’uns 20 €.
Ens vem sentir tant ben atesos, en un lloc tant acollidor i ens va satisfer tant el menjar que hi serveixen, que de ben segur que repetirem!!! I ben aviat!!!
L’Estel de Gràcia el podeu trobar a: c/ Francesc Giner, 23 (entre la Pça. Rius i Taulet i els Jardinets de Gràcia). Telf: 93 368 44 29.

7 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN