Bloc de receptes i cuina

Medallons de trufa i formatge amb salsa de pinyons

SHARE
, / 1381 1

Bones festes i feliç any 2009!!!!

A casa nostra, al ser una família tant extensa, ens repartim els àpats de les festes de Nadal. A nosaltres no ens ha tocat cuinar fins a la nit de cap d’any. En el següent post ja us explicaré què vem cuinar i com va anar tot plegat. Abans però us posaré una recepta senzilla i molt bona, que segur que us agradarà als amants de la pasta.

Aprofitant les escapades d’aquests dies a Barcelona a casa del meu germà (que per cert va fer una escudella espectacular!), vaig anar a comprar a una botiga de pasta fresca i productes italians del c/ Còrsega. Vaig agafar, entre altres, uns medallons de trufa i formatge espectaculars, i els vaig fer amb una salseta de pinyons.

Ingredients:

  • 300 gr. Medallons de trufa i formatge
  • 1 tarrina de formatge mascarpone
  • 75 gr. de pinyons
  • Formatge parmesà
  • Sal i pebre
IMG_8044.JPG
  1. Torrem els pinyons lleugerament al forn (o a la paella) per intensificar-ne el gust.
  2. Escalfem el mascarpone fins que es desfaci i el reservem.
  3. Reservarem uns quants pinyons torrats per decorar el plat, i la resta els posarem en en el vas de la batedora juntament amb el formatge mascarpone, ho salpebrem i ho batem per tal de fer la salsa.
  4. Bullim la pasta en abundant aigua bullint durant 6 minuts.
  5. Escorrem la pasta i la salsejem. Per sobre hi posarem els pinyons que hem separat per decorar i els encenalls de parmesà.

Bon profit!!

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PASSWORD RESET

LOG IN