Bloc de receptes i cuina

Medallons de trufa i formatge amb salsa de pinyons

SHARE
, / 2496 1

Bones festes i feliç any 2009!!!!

A casa nostra, al ser una família tant extensa, ens repartim els àpats de les festes de Nadal. A nosaltres no ens ha tocat cuinar fins a la nit de cap d’any. En el següent post ja us explicaré què vem cuinar i com va anar tot plegat. Abans però us posaré una recepta senzilla i molt bona, que segur que us agradarà als amants de la pasta.

Aprofitant les escapades d’aquests dies a Barcelona a casa del meu germà (que per cert va fer una escudella espectacular!), vaig anar a comprar a una botiga de pasta fresca i productes italians del c/ Còrsega. Vaig agafar, entre altres, uns medallons de trufa i formatge espectaculars, i els vaig fer amb una salseta de pinyons.

Ingredients:

  • 300 gr. Medallons de trufa i formatge
  • 1 tarrina de formatge mascarpone
  • 75 gr. de pinyons
  • Formatge parmesà
  • Sal i pebre
IMG_8044.JPG
  1. Torrem els pinyons lleugerament al forn (o a la paella) per intensificar-ne el gust.
  2. Escalfem el mascarpone fins que es desfaci i el reservem.
  3. Reservarem uns quants pinyons torrats per decorar el plat, i la resta els posarem en en el vas de la batedora juntament amb el formatge mascarpone, ho salpebrem i ho batem per tal de fer la salsa.
  4. Bullim la pasta en abundant aigua bullint durant 6 minuts.
  5. Escorrem la pasta i la salsejem. Per sobre hi posarem els pinyons que hem separat per decorar i els encenalls de parmesà.

Bon profit!!


Posts relacionats

One Comment

PASSWORD RESET

LOG IN