Bloc de receptes i cuina

Bar Lobo (Dissabte d’humor!)

SHARE
, / 2641 1

La risoteràpia té beneficis demostrats pel nostre cos i la nostra autoestima: quan riem activem més de 400 músculs, augmentem la capacitat pulmonar, oxigenem els teixits, baixem la pressió arterial, alleugerim l’estrenyiment, alliberem adrenalina, enfortim el cor, potenciem l’autoestima, disminuïm l’estrès, ens rejovenim, dormim millor… Per tant aquest dissabte ens vem regalar una sessió en parella de risoteràpia garantida. Vem anar a veure GARRICK el nou espectacle del TRICICLE al Teatre Poliorama. Són uns genis de l’humor!

garrickposter.jpg

Riure taaaantaaa estona ens va obrir la gana i ens en vem anar a menjar unes tapes al Bar Lobo, que està al c/ Pintor Fortuny núm. 3 de Barcelona, ben aprop del teatre.

El local és molt agradable, de disseny actual i el servei és atent i diligent.

Bar El Lobo.png

A la carta hi podem trobar tapes, Pernils, embotits i formatges, Plats lleugers, pasta, arròs, carns… plats molt bons i elaborats a un preu moderat. El tamany de les tapes no és excessivament generós, però val la pena demanar-ne vàries perquè són realment boníssimes!

Nosaltres vem demanar:

IMG_7640.JPG

Unes patates braves i uns calamarsets a l’Andalusa…

IMG_7659.JPG

Torrada als 3 formatges…

IMG_7663.JPG

Escalivada, formatge de cabra, tapenade i prunes…

IMG_7660.JPG

Musclos de roca a la crema… I com que tot estava per sucar-hi pa…

IMG_7665.JPG

Una panereta amb pa de cereals i pa negre.

Una vetllada espectacular, amb la millor companyia del món.

Per acabar m’agradaria deixar una dada que ens van donar els mestres del Tricicle… Sabeu que un nen riu unes 300 vegades al dia, mentre que un adult tan sols unes 20? Dóna molt en què pensar oi? Aprofitem totes les ocasions que trobem per riure, somriure i ser feliços!

Salut!

img_garrick1.jpg


Posts relacionats

One Comment

PASSWORD RESET

LOG IN