Bloc de receptes i cuina

Creps de pernil dolç i emmental

SHARE
, / 6116 1

Malgrat sempre hem sentit dir els nostres pares: “Nens!! Amb el menjar no s’hi juga!! “, he de dir que… QUE DIVERTIT ÉS JUGAR AMB EL MENJAR!!!

Divendres el vespre vem deixar triar als nens què volien sopar i per votació unànime van guanyar les creps!

Per fer-los participar i jugar, en plats a part, hi podem posar enciam, tomàquets, rodanxes de pastanaga… i un cop tenen el crep a taula que s’entretinguin a decorar-lo al seu gust. Després, sols faltarà amanir-ho i llestos!

IMG_7617.JPG

Ingredients per als creps:

  • 125 gr. de farina
  • 2 ous
  • 150 ml. de llet
  • 60 gr. de mantega

Per el farcit:

  • Pernil dolç
  • Formatge emmental
  • Sal, orenga…
  1. Barregem la farina, els ous i la llet amb la batedora elèctrica i els deixem reposar a la nevera durant mitja horeta.
  2. En una paella, fonem una mica de mantega, que escamparem perquè no s’enganxin les creps.
  3. Després posem un cullerot petit de massa de crep a la paella i l’escampem bé per tota la superfície.
  4. Coem la massa fins que les vores es torrin lleugerament i la tombem per coure-la de l’altra banda.
  5. Aleshores posem una llenca de pernil dolç al centre de la creps, el formatge emmental, un polsim de sal i orenga.
  6. La pleguem com un sobre i la servim en el plat.
  7. Aleshores deixem que els nens decorin el plat al seu gust i en acabat l’amanim.

De Creps, com les pizzes, ens en podem inventar els que vulguem. Dolços, salats… tots us sortiran la mar de bons!


One Comment

PASSWORD RESET

LOG IN