Bloc de receptes i cuina

Mil fulls de tomàquet, mozzarella i salmó

SHARE
, / 3475 1

Avui han vingut a dinar uns bons amics a casa, per tant hem preparat un menú ben festiu. Com que el segon plat era fortet hem fet uns entrants lleugers.

Menú del dia: Mil fulls de tomàquet, mozzarella i salmó, de primer, i Cabrit rostit, de segon.

Però anem a pams… primer hem fet un bon aperitiu típic a base de tacs de formatge manxego, de pernil, fuet i olives. Regadet amb Martini i trina de taronja per l’abstèmia!

Anem a la recepta dels mil fulls de tomàquet…

IMG_7562.JPG

Ingredients:

  • Tomàquets verds
  • Mozzarella Danesa
  • Salmó fumat
  • Rúcula (o canonges, o …)
  • Alfàbrega fresca
  • Oli, sal i glaça vinagre de Mòdena
  1. Tallem el tomàquet a làmines molt primetes (tant primetes com puguem).
  2. Tallem la mozzarella Danesa a talls primets.
  3. Intercalem en un plat capes de tomàquet amb capes de mozzarella i les anem regant amb unes gotes d’oli verge.
  4. Damunt hi posem un tall de salmó fumat.
  5. Al voltant hi posarem rúcula o l’enciam que hi preferiu.
  6. Ho reguem amb un oli que haurem fet batent oli i alfàbrega fresca.
  7. Afegim sal maldon i amanim la rúcula amb un fil de glaça de vinagre de Mòdena.

És un entrant molt lleuger i una manera original de presentar una amanida.

Demà us explico el cabrit rostit!

Amb aquesta recepta participo al Concurs Monsalmó 🙂

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

PASSWORD RESET

LOG IN