Bloc de receptes i cuina

Tagliatelle al Pesto

SHARE
, / 2111 1

Vet aquí un plat senzill, ràpid de fer i ben bo!

IMG_7542.JPG

Ingredients:

  • Tagliatelle (pasta fresca)
  • Alfàbrega fresca
  • 2 dents d’all
  • Pinyons
  • 120 ml. d’oli d’oliva
  • 120 gr. de formatge parmesà ratllat
  1. Coem la pasta fresca en aigua salada bullint, el temps que ens indiqui el fabricant. Un cop cuita l’escorrem en un colador i la posem en un bol.
  2. Triturem les dents d’all, els pinyons i les fulles d’alfàbrega fresca, fins a aconseguir una mescla homogènia.
  3. Afegim a la preparació 60 ml. d’oli i ho batem. Anem afegint la resta d’oli poc a poc mentre ho batem.
  4. Afegim el formatge a la salsa tot remanant-ho fins que quedi ben incorporat.
  5. Afegim la salsa a la pasta cuita i calenta. Llestos!

Que aprofiti 😉 !!!


One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

PASSWORD RESET

LOG IN