Bloc de receptes i cuina

“Menjar és divertit” del Dr. Estivill

SHARE
, / 2816 1

Us presento una nova col·lecció de llibres, del Dr. Estivill, sobre educació infantil que surt cada dissabte amb la Vanguardia.

El primer títol de la col·lecció es diu “Menjar és divertit” i hi podem trobar consells útils i divertits per introduir els nens en l’hàbit del bon menjar.

llibre_menjar_es_divertit.jpg

En aquesta obra el Dr. Estivill ens respon de manera senzilla i amena a les preguntes més habituals que ens fem quan eduquem els nens. Ens ensenya la importància de que els nens i les nenes aprenguin a respectar els horaris i les bones maneres a taula, que no piquin entre hores, així com la responsabilitat d’oferir-li’s (com a pares, tiets, avis…) una dieta equilibrada i variada.

I el que m’ha agradat més: Remarca que en l’educació en el menjar és fonamental que els nens i les nenes aprenguin a participar i divertir-se cuinant. Jo també ho crec!

Al final del llibre inclou cinc receptes per fer plegats amb els nens/es, tot jugant: Pizzetes somrients, Entrant de Pacman i Fantasmes, Umpalumpa en llit d’enciam, Galetes en forma d’arbre i Gots de xocolata al microones.

Pels que teniu nens o nebots o néts o qualsevol persona que li interessi el tema, us el recomano de bon grat. A part el preu de cada títol és realment atractiu, tan sols 2 €.


Posts relacionats

One Comment

  • bel ha dit:

    Voldria que hem diguesiu algún llibre que parli de com poder educar un nen amb mal comportament a l’hora de dinar en el menjador escolar?
    gràcies

PASSWORD RESET

LOG IN