Bloc de receptes i cuina

Closques a la marinera

SHARE
, / 3881 1

Hi ha plats que duren pocs minuts quan els serveixo a taula… aquest n’és un!

O sigui que dissabte el matí, agafo el carro i cap al mercat hi falta gent! Després de fer una bona cua a la peixateria vaig carregar amb tota mena de closques: escopinyes, cloïsses, musclos i navalles. Les navalles van servir per fer l’aperitiu. Les vem fer a la planxa amb all i julivert picat. La resta de closques van servir per fer el plat que us explicaré avui.

IMG_7335.JPG

Ingredients:

  • Closques (musclos, cloïsses, escopinyes, tallarines…).
  • 1 ceba tendra.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 dent d’all.
  • 200 gr. tomàquet natural ratllat.
  • Oli.
  • Vi blanc.
  • Llorer, pebre vermell, pebre negre, sal, sucre, julivert.
  1. Fregim en un raig d’oli, aromatitzat amb una fulla de llorer, una ceba tendra gran i un pebrot verd picadets.
  2. Quan està enrossit afegim una dent d’all trinxada i una mica de pebre vermell mòlt.
  3. Afegim mig got de vi blanc.
  4. Quan el vi s’ha evaporat afegim el tomàquet ratllat, sal, pebre negre i una culleradeta de sucre.
  5. Quan el tomàquet està cuit i ja ha reduït, afegim les closques a la cassola, remenem i tapem.
  6. Quan les closques ja s’han obert, espolvorejem amb julivert picat pel damunt i ja ho podem servir.

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PASSWORD RESET

LOG IN