Bloc de receptes i cuina

Eth Galin Reiau

SHARE
, / 4533 4

Una de les botigues més encisadores de Viella, sota el nostre criteri, és Eth Galin Reiau.

IMG_7225.JPG

Eth Galin Reiau és una botiga on podem trobar productes tradicionals de la Vall d’Aran d’una gran qualitat. Licors, formatges, patés, melmelades, herbes aromàtiques, bolets… tot presentat amb molt d’encant.

Imagen 1.png

La botiga ja la coneixíem d’una escapadeta que vem fer fa un parell d’anys i no hem dubtat de tornar-hi! Vem comprar Cassís i licor de nous. El Cassís mesclat amb el cava ben fresc està deliciós. I el licor de nous ben fred amb un parell de glaçons, ja que té una graduació més forta que el Cassís, és un aperitiu o un licor de postre sensacional! També vem agafar paté de Porc Senglar, Paté amb rocafort i unes melmelades.

Imagen 2.png

Si mai feu una escapadeta i voleu passar-hi, la botiga la podeu trobar en aquesta adreça:

ETH GALIN REIAU

Plaça dera Glesia, 2.
25530 Vielha
Val d’Aran

Tel. 973 64 19 41
http://www.galinreiau.com

Imagen 3.png

4 Comments

PASSWORD RESET

LOG IN