Bloc de receptes i cuina

Relax a la Vall d’Aran

SHARE
, / 2644 0

Aquest cap de setmana l’hem passat a la Vall d’Aran, ja que la família del meu marit, en la celebració del nostre 10è. aniversari de casament, ens van regalar un cap de setmana de relax a l’hotel Villagarós. Moltes gràcies guapos!

IMG_7317.JPG

El paisatge en aquestes dates és impressionant, espectacular, increïblement preciós! Semblava que estiguéssim dins d’una postal nadalenca! Amb la diferència que a les postals no notes els 2 graus sota cero…

Entremig de massatges, banys Cleopatra, dutxes de sensacions, saunes Tailandeses i banys a la piscina climatitzada (quanta aigua!! Semblàvem peixos!!), vem tenir temps per fer turisme per la Vall.

IMG_7269.JPG

Us explicarem el shoping gastronòmic i el nadalenc inevitable, la temptació de creuar la frontera i practicar el francès que teníem rovelladet des de la setmana santa, les tapes a Arties… vaja un cap de setmana fantàstic!

Tan sols ens ha mancat una coseta… els nostres nens!!!

Conjuntament amb el nostre “val regal” n’hi havia un altre per ells que incloïa: Dues nits en una habitació doble a casa dels avis. Pensió complerta. Doble sessió de bany i dutxa. Utilització lliure dels espais de la casa per jugar. Activitat lúdica dissabte a la tarda i excursió el diumenge al matí.

Vaja un festival!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN