Bloc de receptes i cuina

Relax a la Vall d’Aran

SHARE
, / 2862 0

Aquest cap de setmana l’hem passat a la Vall d’Aran, ja que la família del meu marit, en la celebració del nostre 10è. aniversari de casament, ens van regalar un cap de setmana de relax a l’hotel Villagarós. Moltes gràcies guapos!

IMG_7317.JPG

El paisatge en aquestes dates és impressionant, espectacular, increïblement preciós! Semblava que estiguéssim dins d’una postal nadalenca! Amb la diferència que a les postals no notes els 2 graus sota cero…

Entremig de massatges, banys Cleopatra, dutxes de sensacions, saunes Tailandeses i banys a la piscina climatitzada (quanta aigua!! Semblàvem peixos!!), vem tenir temps per fer turisme per la Vall.

IMG_7269.JPG

Us explicarem el shoping gastronòmic i el nadalenc inevitable, la temptació de creuar la frontera i practicar el francès que teníem rovelladet des de la setmana santa, les tapes a Arties… vaja un cap de setmana fantàstic!

Tan sols ens ha mancat una coseta… els nostres nens!!!

Conjuntament amb el nostre “val regal” n’hi havia un altre per ells que incloïa: Dues nits en una habitació doble a casa dels avis. Pensió complerta. Doble sessió de bany i dutxa. Utilització lliure dels espais de la casa per jugar. Activitat lúdica dissabte a la tarda i excursió el diumenge al matí.

Vaja un festival!


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN