Bloc de receptes i cuina

Fira de la castanya de Viladrau

SHARE
, / 3968 1

logocastanya.gif

Aquest cap de setmana, com cada any per aquestes dates, s’ha fet la Fira de la castanya de Viladrau. La vem descobrir fa 3 anyets i aquest diumenge no ens la vem voler perdre.

Després d’una bona caminada (vem deixar el cotxe a la quinta forca perquè estava pleníssim!) vem arribar al centre de la vila on l’olor de llenya i castanyes cuites s’escampava per l’aire. A la Plaça Major, com cada any, fumejava la foguera on es coïen les castanyes, en les paelles foradades. Al voltant de la foguera, tot ple de paradetes amb productes artesans: embotits, dolços, licors, castanyes, cistells, manualitats, …

IMG_7078.JPG

Bombons, pastissos, embotits, botifarres, … hi havia un munt de productes elaborats amb la reina de la festa: la castanya.

IMG_7079.JPG

Vem fer un tast dels diferents embotits que elaboren a la vila així com de les diferents varietats de cerveses del Montseny. Com no podia ser d’una altra manera, vem tornar carregats amb bosses… bull blanc, fuet, llardons, formatge de cabra, les 4 varietats de cervesa, botifarra de castanya, neules artesanes i, evidentment, un saquet amb 2 kg de castanyes de Viladrau, que courem a la brasa divendres, dia de la castanyada!

IMG_7087.JPG


Posts relacionats

One Comment

  • Miquel ha dit:

    Tornar a passejar pel poble de Viladrau al teu costat i amb els nens ha sigut molt bonic.

    Com en aquest tipus de fires els productes culinaris artesans són d’allò més bons i les fotos artístiques que en fas també 😉 .

    Felicitats!

PASSWORD RESET

LOG IN