Bloc de receptes i cuina

Ja fa 10 anyets que ens vem casar!!!

SHARE
, / 3733 1

El temps passa volant…

10_aniversari_casament.jpg

Aquest cap de setmana hem volgut celebrar amb la família que fa 10 anys que ens vem casar. Hem preparat aquest dia amb la mateixa il·lusió que vem preparar el dia del casament. Hem volgut celebrar-ho al mateix lloc on vàrem fer la celebració del nostre casament, al Restaurant Cal Taiet d’Ullastrell.

De fet, avui no us posaré cap recepta, tan sols em feia il·lusió compartir aquest moment amb vosaltres. Ho hem celebrat rodejats de la família i els amics més estimats. Hem rigut recordant moments viscuts, comparant l’abans i el després de tots nosaltres mirant les fotografies del casament (de ja fa 10 anys!), enyorant als que ja no hi són i recordant-los. De fet molts dels moments entranyables que vivim, passen al voltant de la taula mentre compartim un àpat en família o amb amics. Som éssers socials i hem fet dels àpats uns espais d’interactuació mútua.

Als que veu venir: Moltes gràcies per la vostra companyia, moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquest aniversari i moltes gràcies per formar part de la nostra vida!

IMG_6943_2.JPG

One Comment

 • Carme Labòria ha dit:

  Hola pingüina,
  Per fi he entrat al teu blok i des del meu ordinador (no val abans quan me l’has ensenyat al teu Mac). És una passada, no n’era conscient que ets tant bona cuinera, a mi que aquesta afició encara no se m’ha despertat!
  Ara bé, com que era present a la celebració del 10 anys del vostre casament, haig de dir que va ser un dia memorable, que sou fantàstics i que us mereixieu la celebració. Gràcies per comptar amb nosaltres.
  De totes maneres, trobo que quedaria molt bé que pengessis una foto amb el nan de jardí tant bonic que us vam regalar i que vau adoptar molt contents.
  Petonets. Carme.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN