Bloc de receptes i cuina

SíPahh canyetes màgiques

SHARE
, / 2549 0

Us presento una bona solució perquè els nens (i no tant nens) es beguin un bon got de llet sola. Bé, sola no, amb una canyeta Sípahh.

El Sípahh són unes canyetes plenes de boletes amb diferents gustos. Serveixen per beure’s un got de llet freda i en passar la llet per la canyeta la converteix amb el gust que hem escollit.

N’hi ha de gust de maduixa, de xocolata, de cookies & cream i de choc banana. Les venen en paquets de 8 canyetes. També tenen un pack multi-gustos amb 4 canyetes (una de cada gust). Les podeu trobar als supermercats, jo les vaig trobar al supermercat del Corte Inglés.

A l’Alba i el Guillem, els meus nens, els hi van agradar molt! És una bona manera de que es beguin la llet sense problemes. L’altra gran invent indiscutible per tal de que es beguin la llet és, sens dubte, el Colacao!!

IMG_6508.JPG

IMG_6509.JPG


Posts relacionats

PASSWORD RESET

LOG IN