Bloc de receptes i cuina

Retrobada amb els amics (pa amb tomàquet al canto!)!

SHARE
, / 6448 1

A finals d’agost són aquelles dates feixugues en que, per alguns, les vacances s’han acabat i toca tornar a la feina. Té elements positius però, és el moment en que també et retrobes amb família, amics i companys de feina i posem en comú les vacances.

Això és el que vem fer dimecres amb els nostres amics: la Marta, l’Alberto i la seva peque, la Nara.

Vem fer un sopar àgil que ens permetés anar xerrant entre mos i mos. El típic pa amb tomàquet amb embotit, al que vem afegir escalivada, tonyina, provolone amb orenga al forn, truita de patata i ceba i uns pinxos boníssims! Els pinxos per si voleu provar de fer-los porten: talls de frankfurt, dàtils amb beicon i tacs de formatge emmental. Es marquen lleugerament a la planxa i ja estan llestos.

Per beure: un lambrusco tinto ben fresquet!! En som molt aficionats!

Quan intento fer algun àpat ràpid, sempre penso amb un pa amb tomàquet. Però de cop i volta penses i si fes una truita de patates? I si faig uns pebrots escalivats? … i així successivament em vaig complicant la vida, i el que pretenia ser tenir poca feina en preparar el sopar, em tanca tota la tarda a la cuina…! Què hi farem! Sort que m’ho passo la mar de bé cuinant!

Ens va venir molt de gust reunir-nos, sopar plegats i posar-nos al dia de com ens havien anat les vacances!

Per cert ens van portar un formatge boníssim de Fuerteventura! Moltes gràcies guapos!

IMG_6489.JPG

IMG_6495.JPG

IMG_6498.JPG


Posts relacionats

One Comment

  • Lourdes ha dit:

    Hola Nuni,
    Com ens has enviat l’adreça del teu blog, he entrat a tafanejar…. Està molt bé i entra molta gana quan veus les fotos!!!! Això que et passa amb el sopar amb els amics, també em passa a mi. “faig un pa amb tomaquet?, potser hi ha poc… doncs també faré truita de patates i una crema de carbassó….”, ens enredem que hi farem!
    Jo no tinc cap blog però, podriem dir que participo en un d’una amiga/companya meva. No va de cuina, sinó de “patchwork” que es la meva/nostra afició. Si et ve de gust, et passes per aquesta adreça: http//notincresafer.blogspot.com
    t’aniré visitant. Ptns. Lourdes

PASSWORD RESET

LOG IN