Bloc de receptes i cuina

Retrobada amb els amics (pa amb tomàquet al canto!)!

SHARE
, / 6064 1

A finals d’agost són aquelles dates feixugues en que, per alguns, les vacances s’han acabat i toca tornar a la feina. Té elements positius però, és el moment en que també et retrobes amb família, amics i companys de feina i posem en comú les vacances.

Això és el que vem fer dimecres amb els nostres amics: la Marta, l’Alberto i la seva peque, la Nara.

Vem fer un sopar àgil que ens permetés anar xerrant entre mos i mos. El típic pa amb tomàquet amb embotit, al que vem afegir escalivada, tonyina, provolone amb orenga al forn, truita de patata i ceba i uns pinxos boníssims! Els pinxos per si voleu provar de fer-los porten: talls de frankfurt, dàtils amb beicon i tacs de formatge emmental. Es marquen lleugerament a la planxa i ja estan llestos.

Per beure: un lambrusco tinto ben fresquet!! En som molt aficionats!

Quan intento fer algun àpat ràpid, sempre penso amb un pa amb tomàquet. Però de cop i volta penses i si fes una truita de patates? I si faig uns pebrots escalivats? … i així successivament em vaig complicant la vida, i el que pretenia ser tenir poca feina en preparar el sopar, em tanca tota la tarda a la cuina…! Què hi farem! Sort que m’ho passo la mar de bé cuinant!

Ens va venir molt de gust reunir-nos, sopar plegats i posar-nos al dia de com ens havien anat les vacances!

Per cert ens van portar un formatge boníssim de Fuerteventura! Moltes gràcies guapos!

IMG_6489.JPG

IMG_6495.JPG

IMG_6498.JPG

One Comment

  • Lourdes ha dit:

    Hola Nuni,
    Com ens has enviat l’adreça del teu blog, he entrat a tafanejar…. Està molt bé i entra molta gana quan veus les fotos!!!! Això que et passa amb el sopar amb els amics, també em passa a mi. “faig un pa amb tomaquet?, potser hi ha poc… doncs també faré truita de patates i una crema de carbassó….”, ens enredem que hi farem!
    Jo no tinc cap blog però, podriem dir que participo en un d’una amiga/companya meva. No va de cuina, sinó de “patchwork” que es la meva/nostra afició. Si et ve de gust, et passes per aquesta adreça: http//notincresafer.blogspot.com
    t’aniré visitant. Ptns. Lourdes

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PASSWORD RESET

LOG IN