Bloc de receptes i cuina

Barbacoa a Antist

SHARE
, / 3757 1

A les acaballes de l’estiu continua venint molt de gust fer àpats a la fresca i si pot ser al bellmig dels Pirineus, què més es pot demanar…

És el que vem fer el cap de setmana passat, que vem anar a acomiadar-nos de l’estiu a la casa d’estiueig dels meus sogres, a Antist. Antist és un poblet del Pallars Jussà situat dalt de les muntanyes, és preciós. Diumenge va venir a visitar el poble la meva germana amb la família i vem dinar a la fresca sota el porxo de la casa que dóna al pati.

Per obrir la gana la Nuri (la meva sogra) ens van preparar un vermut negre, unes bones amanides ben fresquetes i una taula d’embotits típics de la zona. Mentrestant el Jordi (el meu sogre) i el Guillem (el meu fill) preparaven la carn a la brasa. Tot boníssim i amanit amb un bon vi, un Bordeaux Saint Emilion del 2006 que van portar!

Va ser un bon comiat de les vacances…

IMG_6475.JPG

IMG_6440.JPG

IMG_6446.JPG IMG_6453.JPG

One Comment

PASSWORD RESET

LOG IN