Bloc de receptes i cuina

Descoberta a Besalú II

SHARE
, / 4161 5

Després d’una bona passejada i haver obert la gana vem decidir anar a dinar.

L’altra troballa que us comentava que vem fer va ser el Restaurant Cúria Reial. El restaurant està situat en un edifici que és un dels més importants exponents de l’arquitectura civil i romànica del nostre país, al bell mig de la vila de Besalú.

Vem dinar en un menjador carpa a la terrassa sobre el riu Fluvià i amb vistes al pont romànic. La carta oferia verdures de temporada, amanides refrescants, carn a la brasa, peix, … Vem demanar la Coca de full d’escalivada al caliu amb anxoves de primer i de segon pollastre a la brasa i botifarra amb seques. La coca estava realment deliciosa! Les quantitats dels plats són generoses. La carn a la brasa era molt bona i estava en el seu punt. Sempre em pregunto com ho deuen fer perquè no se’ls hi recremi la pell del pollastre… si algú en coneix el secret ja me’l direu!

Malgrat la carta de postres era molt atractiva, ja havíem quedat molt tips i vem demanar directament un tallat.

L’adreça del Restarant Cúria Reial és:

Plaça reial 17850 Besalú (Girona). 972 59 02 63.

www.curiareial.com

IMG_6178.JPG IMG_6181.JPG
IMG_6176.JPG IMG_6179.JPG IMG_6180.JPG


Posts relacionats

5 Comments

 • Iris ha dit:

  Ep Nena, quina bona pinta que té tot això!!!! M’ho apunto per quan vagi a Besalú, que en tinc moltes ganes… és un poble preciós. Felicitats pel bloc i segueix així!!!

 • Glòria ha dit:

  Hola, Sílvia

  Benvinguda al món blocaire. He descobert el teu bloc des del de l’Iris, de Cocere. Compartim l’afició per la cuina i l’admiració per Besalú, els seus carrerons i les seves botigues. M’han agradat aquestes recomanacions, me les apunto per a una propera visita. No vas comprar ratafia?.

  Estem en contacte. Una abraçada i fins aviat

 • nuni ha dit:

  @Iris@Glòria
  Hola noies!

  Moltes gràcies per passejar-vos pel meu blog!
  De fet Besalú em va agradar molt i per això ho vaig voler compartir. Glòria, sí que vaig comprar ratafia!! Vem visitar també el Museu de l’embotit on hi vem comprar un parell de bulls, una secallona i una ampolleta de ratafia. Ara a l’estiu una copeta de ratafia amb força gel passa molt bé!

  Iris gràcies per ajudar-me a promocionar el blog! Ets un sol!

  Una abraçada!

 • Glòria Solanas ha dit:

  La veritat és què m’agrada força el teu blog! a mi també hem va agradar besalú, i per això et vull recomanar el restaurant el Pont vell, està força bé! bueno…fins un altre…

  • nuni ha dit:

   Hola Glòria! Me n’alegro de que t’agradi el bloc! La propera visita a Besalú anirem a dinar al restaurant Pont Vell. Moltes gràcies per la recomanació! Fins la propera!

PASSWORD RESET

LOG IN